Pp kicsi 45
2019-01-16
Csuszda3(1)

Hétvégi kiruccanások, avagy egy nap Cserkeszőlőn

A nyáron akár dolgozol, akár nem, mindenképpen jár legalább egy szabadnap. Ilyenkor a legjobb víz közelében lenni. Legyen szó családi programról, vagy egy haveri összeröffenésről Cserkeszőlő Gyógy és Strandfürdője a legalkalmasabb mindehhez.

Cserkeszőlő: Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik leghíresebb Gyógy és Strandfürdője, amely a község
központjában található. Elhelyezkedése nagyon kedvező, hiszen a 44-es főút átmegy a községen. Közvetlen járatok indulnak, Budapestről, Békéscsabáról, Kecskemétről, Orosházáról, de még
Dunaújvárosból is.

A fürdő az év mindennapján nyitva van, hiszen a tavaly felújított téli fürdő kecsegtetően hat, hogyha
egy téli napon felfrissülésre vágyik az ember. Karszalagos rendszerrel működik, amellyel még számos szolgáltatás is igénybe vehető, például: sóbarlang, szauna és masszázs. Továbbá a nem csak pihenni vágyókat óriáscsúszda és ponyvacsúszda várja.

Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Számításait minden korosztály megtalálja itt, hiszen nem csak gyógyvizes medencék vannak, hanem gondoltunk gyermekekre, családokra, úszókra, úszni tanulókra és különleges élményekre vágyókra is.

További szabadidős programként strandröpi, strandkézi, mini golf pálya várja a sportolni vágyókat.

Természetesen a sok víz kiszívja az energiádat, így rengeteg büféről és butikról lett gondoskodva a fürdő területén. Hamburger, főtt kukorica, vattacukor, lángos, de még az isteni finom kürtöskalács is megtalálható, a lista végtelen.

Mindenképpen ajánlom, hogy tölts el, itt egy napot, élvezd a vizet, a kaját, és a felettébb szórakozást.

Enci

A szerzőről