Pp kicsi 45
2019-01-16
Www.tvn.hu 6a25f7d1640365374361fa0182ebf580

Megmutattuk Fadd Domborinak mire képes az eMKá

A 2012-es eMKá-s gólyatábor Fadd Domborin került megrendezésre. Az idei gólyatáborban rekord mennyiségű gólya jelent meg. Az eMKá-s kis gólyák augusztus 8-12 között kaphattak ízelítőt a főiskolai élet legjavából és ismerkedhettek itt, a Duna holtágánál egymással és a karunk sajátosságaival.

Miután megérkeztek Szekszárdra a gólyáink, külön buszokra szállhattak fel, miután a HÖKöseink szívéjes üdvözletben részesítették őket. A tábori regisztráció során sem volt idejük unatkozni, ugyanis mindenkit kiemelt figyelemben részesítettek a rendezők. A szobák elfoglalása után, megalakultak a csapatok is. A piros, kék, sárga és zöld csapatokon kívül velünk tartottak még a példátlan lelkesedést mutató felsőbb évesek is. Az ismerkedésben a csapatvezető főgólyák segítették az akkor még kissé elveszettnek tűnő elő éveseinket. Amint a vetélkedők elkezdődtek, a hangulat egyre felhőtlenebbé vált. Mindenki kivette a maga részét az ügyességi és sport vetélkedőkből és a logikai feladatokból is egyaránt. A csapatok a vetélkedők során versenyzőiket hallásromboló lendülettel buzdították. Esténként sem hagytuk unatkozni a gólyákat, mindenki megtalálta az igényeinek megfelelő szórakozást. Reggelente a hangulatos ébresztő után, reggeli és újabb vetélkedők fogadták a résztvevőket. Szabadidejükben a gólyák fürdőzhettek és sok más különféle programmal foglalhatták el újdonsült barátaik társaságában magukat. A gólyatábor alatt előadásokat hallhattunk a karunkról és csoportokra bontva a szakokról is. Mindenki feltette kérdéseit és minden kétely eloszlatásra került. 12.-én délután mindenki élményekkel és információkkal térhetett haza és pihenhette ki ezt a fergeteges bulikkal és programokkal telezsúfolt pár napot.
Véleményem szerint, akinek a gólyatábor előtt félelmei voltak a főiskolai élettel kapcsolatban, az a gólyatábor után szeptember 2.-án már egy barátokkal teli helyre érkezett ide Szegedre, a Mars tér 7-be.

A szerzőről