Pp kicsi 45
2019-01-16
7308 adrenalinebomb rendezvenyszervezo

Rendezvényszervező Bizottság

Az SZTE EHÖK Rendezvényszervező Bizottsága egy olyan csoport, akiknek feladata az egyetemi, esetleg országos szintű események szervezése és lebonyolítás, valamint az ehhez szükséges pályázatok, cégek támogatásának megszerzése.

A munkánk során mindig arra törekszünk, hogy az Universitas egységének a szelleme érvényesüljön. Mivel az EHÖKnek nincs olyan nagy fokú ismeretsége a hallgatók körében, mint az egyes kari Hallgatói Önkormányzatok, célul tűztük ki szervezetünk népszerűsítését. Olyan színvonalas programokat, rendezvényeket kínálunk a hallgatóknak, mely során mindenki megtalálja a maga számítását.

Számos program vár titeket minden héten. Kultúrális programok, mint például, Színház-látogatás, Borkóstoló, Füvészkerti látogatás, kiállítások, Egyetemi Egészségnap és a Zöldnap emellett akár szórakoztató jellegűnek is lehetne mondani a póker kupát, a vadaspark látogatást, a mozi-estet, Horgász versenyt, SZTEhetségkutatót.
Minden évben a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) alkalmával a Szegedi Tudományegyetem is megjelenik a maga színeiben, melyet a Bizottságunk képvisel. Információt nyújtunk a képzési programokról és az egyetemi öntevékeny csoportok előadásaival próbáljuk az SZTE népszerűségét erősíteni.

Az EHÖK RKB jelenleg 16 fővel rendelkezik, akik mindent megtesznek, hogy ezek és más rendezvények megrendezésre kerüljenek.

A szerzőről