Pp kicsi 45
2018-09-25
Miss%20alcohol

Miss Alkohol bevetésen

Miss Alkohol titkos ügynök életét az egész világot behálózó terrorszervezet megfékezésére tette fel.
Kezdetben a spájzban kialakult rokonokra és vendégekre leső alkoholhadiszállást próbálta eltüntetni, ám ekkor még nem tartozott kémszervezethez. Annyira rátermettnek bizonyult erre a feladatra, hogy sikerült bejutnia Magyarország egyik legnagyobb alkoholpusztító szervezetébe a Szegedi Titkos Etil alakulat- Állandóan Offoló Kém csoportjába.
Első küldetése a Balaton partra szólt.
A jelentés:(melyet sajnos nem tudok napokra lebontva közölni a küldetésem célpontjainak ellenállása miatt)
A felderítő munkák után megkezdtem társaimmal a terület alkoholmentesítését, miközben meglehetősen dehidratálódtunk. A több-kevesebb vízveszteséget éjjel az Etilkommandó segítségével motoros háti permetezőből nappal slagból pótoltam.
2 nap elteltével rádöbbentem hogy a kiterjedt terrorhálózat egy gócpontjára találtam, ahol a fejesek találkoztak egymással. Hiszen itt volt a maffiafőnök Mr. Igor Vodka, Herr Heini aus Deutschland és természetesen a magyar Pálin Karcsi sem hiányozhatott, emelte a társaság fényét a latin-amerikai nagykutya Juan Tequila Rodrigez is és természetesen Még sokan mások.
A feladat nehezebbnek tűnt mit gondoltam. A kémmunka során majdnem én is áldozatul estem a maffiahálózat molekuláinak sok más társamhoz hasonlóan, akik hősi halottként maradnak fenn a későbbi kémek emlékezetében.
Nehéz dolgom volt. Nap mint nap újabb maffiózók állták utamat de megküzdöttem velük. Egy este szembetaláltam magam magyarországi szervezet keresztapjával Pálin Karcsival.
A dulakodásban én is megsebesültem, mikor a fürdőszobában Pálin Karcsi neki lökött a WC-csészének. A harci sebek azonban nem tántoríthattak el faladatomtól, mivel másnap még a hegyekben állomásozó Borillákkal is fel kellet vennem a harcot, minek eredményeként kellőképpen jó hangulatban tértem vissza a főhadi szállására, ami nem mellesleg a maffiatalálkozó színhelye mellet volt így mindig szemmel tarthattam őket. Ennek köszönhetően társaim segítségével néhány nap alatt felszámoltam az alkoholok maffiaszervezetének e találkozóját. A bevetés után maradt romokat már eltakarították, így kilétünket remélhetőleg nem fedtük fel annak ellenére, hogy az alkoholok folyamatosan kényszerítettek minket a jól ismert dallamok skandálására, mely közül a legárulkodóbb a SZOTE OLLÉ kezdetű nóta. Ám furfangos módon jogásznak adtuk ki magunkat, túljárva a maffiózó etilcsoportok eszén.
Friss információim szerint Sun Cityben a legkiterjedtebb hálózattal az alantas Koccintós-Mulatós família rendelkezik, így tevékenységemet ott folytatom.
Figyelem fokozottan veszélyesek, mert mindenhol ott vannak, figyelik minden lépésünket ott vannak az otthonokban a polcon, de a Tesco gazdaságos tej mellől is lesnek a megfelelő áldozatokra. Hívogató külsejükkel próbálják meg elérni, hogy egy megfelelő gazdaszervezet arra tévedjen és behálózhassák az idegrendszerét, és furcsa képzeteket vagy akár eszméletvesztést idézzenek elő.
Már másokat is bevesznek az üzletbe nem csak a családot, így juthatunk hozzá a vodka bármihez vagy a VBK-hoz, ezért legyünk felkészültek bárhol felbukkanhatnak és olyankor el kell őket pusztítani.
(Köszönet Miss Alkoholnak a jelentés vázlatáért)

Förgi

A szerzőről