Pp kicsi 45
2019-01-16
Piknik oazis

Filmes pályázat SZTE-s hallgatóknak

Az “Egyetemi életérzés” című pályázatra olyan videókat várnak, amelyek kifejezik, mit jelent szegedi egyetemistának lenni.

Az “Egyetemi életérzés” című pályázatra olyan videókat várnak, amelyek kifejezik, mit jelent szegedi egyetemistának lenni.

Az SZTE Alma Mater és a Szegedi Universitasért 2007 Alapítvány filmes pályázatot hirdet SZTE-s hallgatók számára „Egyetemi életérzés” címmel.

A pályázatra rövid, (maximum 15 perces) videókat várnak, amelyek kifejezik azt, milyen érzés Szegeden hallgatónak lenni. Műfaji és technikai megkötés nincs, így szabadon, kreatívan van most lehetősége minden pályázónak elkészíteni életkép-jellegű alkotásaikat.

A legjobban sikerült műveket imázsvideóként használják majd fel az SZTE Alma Mater rendezvényein és megjelenési felületein.

Elbírálás: SZTE Alma Mater által felkért, szakértőkből álló bizottság bírálja el a kisfilmeket, a legjobbak értékes díjban részesülnek:

  • I. díj: 15.000 Ft
  • II. díj: 10.000 Ft
  • III. díj: 5.000 Ft

A jelentkezés határideje: 2013. július 15.

Kérdéseiteket, illetve a kész pályázati műveket a következő e-mail címre lehet elküldeni: info@sztealmamater.hu., vagy felkereshetitek a szervezőket személyesen is Szegeden, a Honvéd tér 6. szám alatt, azonban mindenekelőtt töltsétek ki az Alma Mater honlapján elérhető adatlapot és nyilatkozatot!

Telefonon történő információszerzés végett hívjátok a 62/546-775-ös számot.

SZTE Alma Mater (6722 Szeged, Honvéd tér 6.)

Tel.: 62/546-775

SzteAlmaMater.hu

fotó: www.epresso.hu

A szerzőről