Pp kicsi 45
2018-11-15
Ecoo

Kalandos Eko-Park

Ismered a szegedi Eko-Parkot? Jártál is már ott? És a kalandpark részén?

Sokan úgy gondolják, hogy az Eko-Park egy szimpla, megszokott, hétköznapi park, de meg kell, hogy mondjam, tévednek! Igaz, hogy a terület 70%-a zöld terület, valamint, hogy telis tele van fákkal, de sokan nem tudják vagy elfelejtik a legfontosabbat, mégpedig a kalandpályát!

Személyes tapasztalataim alapján tudom elmondani azt, hogy őrült nagy szórakozás az egész! Ahogy felöltöztetnek a szerelésbe, ahogy megállsz a társaid mellett abban a szokatlan, de biztonságos cuccban, máris ad egy feelinget az egésznek. Elmondják a használati utasításokat, hogy véletlenül se essünk fejre, majd indulhat a menet! A csigahasználat persze női fejjel kicsit bonyolultnak tűnt, de úgy voltunk vele, hogy majd adott helyzetben megoldjuk! Persze, Mi nők: mindent, minden kütyüt, de azért engedjük csak előre a fiúkat…!

Birkahajtóként hátulról néztem, ahogy csoporttársaim próbálkoznak a bénábbnál bénább technikákkal végigjutni a kötélen valahogy anélkül, hogy leesnének. Persze mindenki megoldotta a maga módján, néha egy kis csalással.
Hogy milyen a pálya? Izgalmas! Szavakkal elmondhatatlan, annyit mondok, hogy mindenkinek ki kell próbálnia azt, hogy milyen a levegőben biciklizni egy vékony deszkalapon, hogy milyen az, mikor az összes izmodra szükséged van ahhoz, hogy teljesítsd az akadályt, vagy, hogy milyen csúszni egyenesen a vakvilágba, s egy kötélre bízni az életedet! Adrenalin az egekben!


kép forrása: internet

A pályán kb 1 – 1,5 óra alatt lehet végigjutni. Mindez attól függ, hogy ki hány akadályt szeretne teljesíteni, hogy ki merre indul el. A kalandparkot úgy alakították ki, hogy felnőttek, illetve egészen kis gyerekek is használni tudják.

Használati díj:

Felnőttek: 2500ft
Gyermekek: 2000ft

Viszont, ha csoportosan érkezel, akkor 10 fő felett 10%, míg 20 fő felett 20%-os kedvezményben részesülsz. A kalandpályán egyszerre max. 50 fő lehet fent, így nyugodtan lehet gondolkozni abban, hogy egy nagyobb baráti társasággal szerezzetek közös élményeket!

Az Eko-Park mondhatni egy rekreációs központ! A nagy területnek köszönhetően szabadtéri játékok, rendezvények, programok, kiállítások levezénylésére is alkalmas!
A létesítmény önmagába foglal egy éttermet, teniszpályát, foci- és kézipályát, szálláslehetőséget, játszóházat, s így táborok lebonyolítása is lehetséges.

Elérhetőség
Cím: 6726 Szeged, Fürj u. 92/b
Tel: 06-20/975-2945
06-20/337-1068
honlap: www.ekopark.hu
https://www.facebook.com/ekoparkszeged

E-mail: ekoparkrendezvenyhaz@freemail.hu

A kalandparkon való egyensúlyozás biztos, hogy kikapcsolódást nyújt számunkra. Olyan helyzetekbe kerülhetünk, mint még soha, s ezáltal új dolgokat ismerünk meg magunkról, társainkról. Izgalmas és élvezetes, csapat összekovácsolásra alkalmas, egy nem hétköznapi kaland!

“Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap….” – Paulo Coelho

A szerzőről