Pp kicsi 45
2018-10-16
Images

Campus Fesztivál

Idén is megrendezésre kerül Debrecenben a város egyik fénypontja, a Campus Fesztivál!

Igaz, nem tartozik az ország legnagyobb fesztiváljai közé, s az is igaz, hogy ide nem látogatnak el világsztároknál is nagyobb világsztárok, de mégis csak egy fesztivál a sok közül, s egy remek kikapcsolódási, nyaralási lehetőség Debrecenben a Campus Fesztivál.

A fesztivál Debrecen szívében, a Nagyerdőn lesz megrendezve. A nyári melegben mindössze 10 percet kell sétálni ahhoz, hogy ellátogassunk a strandfürdőbe, vagy az élményfürdőbe. A belváros is könnyedén, rövid idő alatt megközelíthető villamossal. A közelben megtalálható a pihenésre alkalmas Békás-tó, Csónakázó-tó, Állatkert, Vidámpark, vagy akár a Kossuth Lajos Tudományegyetem előtt található szökőkútban is lógathatjuk lábunkat.
Koncertek előtt, alatt, vagy akár után sem kell messze menni a fesztivál területétől a folyadékpótláshoz, szinte a szomszédban megtalálható a Kikötő Söröző meg az Üvegtigris is!

A Campus Fesztivál július 17-én (0. nap) 14.00 órakor nyitja kapuit.


kép forrása: internet

Legnagyobb fellépők közé tartozik például: Tankcsapda, Depresszió, Quimby, Punnany Massif, Ákos, Péterfy Bori & Love Band, Carbonfools, Vad Fruttik, Kowalsky meg a Vega és még sorolhatnám!

Külföldi előadók például: Nabiha, Zomboy, Loadstar, THE SUBWAYS

Részletekért látogass el a fesztivál honlapjára: http://www.campusfesztival.hu/

Aki szereti a magyar zenét, aki nem akar sokat áldozni a bérletért, aki egy igazi kikapcsolódásra vágyik a barátokkal jó néhány korsó sör mellett, aki szívesen látogat el egy gyönyörű városba, annak ott a helye a Campus Fesztiválon!

Szálláslehetőségek közül is lehet válogatni, hisz a fesztivál területén lehet kempingezni, vagy igénybe venni a Sport Hotel, Kossuth Kollégiumok, Campus Hotel szolgáltatásait.

Jegyárak
Napijegy
:: július 5-ig 4.900 Ft
:: július 6-tól és a helyszínen: 5.900 Ft

Bérlet (négy napra)
:: május 15-ig 11.900 Ft
:: július 5-ig 12.900 Ft
:: július 6-tól és a helyszínen: 13.900 Ft


kép forrása: internet


kép forrása: internet

A szerzőről