Pp kicsi 45
2018-09-25
Cover

Hello90 - légy Te is blogszerző!

A Hello90 blog szerzőket keres.

Kreatív vagy? Egyedi a látásmódod? Van véleményed és nem félsz mások tudtára adni? Szeretsz fotózni/videózni/írni? ’90 és’96 között születtél? Ha ezekre igennel válaszoltál, akkor ne habozz és jelentkezz Hello90 blog szerzői közé!

5 hónapon keresztül írhatsz, fotózhatsz és videózhatsz azokról a dolgokról, amik motiválnak, feldühítenek, megbotrányoztatnak vagy lesújtanak, legyen akár hétköznapi vagy nem mindennapi a jelenség. A lényeg az önkifejezés. Mutasd meg, hogyan látod a magyar kilencvenesek (köz)életét!

Miért jelentkezz?
A Hello90 egyben médiaakadémia is, a legjobbaktól tanulhatsz, valamint ha jól teljesítesz, akkor ösztöndíjat is kaphatsz. Ezzel még nincs vége! Ha tagja leszel a csapatnak, akkor munkásságodat szakmai gyakorlatnak is elfogadtathatod.

Mit kell tenned?
A jelentkezés 2 testhez álló feladatból áll. Először természetesen egy önéletrajzra lesz szükséged, de nem ám a hagyományos, sablonos, a mindenki által unt CV-re gondolnak!. Most megmutathatod magad! Engedd el a fantáziád és használd a szívedhez legközelebb álló felületet. Legyen szó videóról vagy preziről, mellélőni nem tudsz. A jelentkezés másik kritériuma, hogy három választható feladatból valósíts meg egyet a saját műfajodban. A választható projektek az alábbi címeken futnak: „A Hazám és Én 2050-ben!”, „Posztdemokratikus szindróma”, „ Top10 trash Hungaricum”.

Hogyan jelentkezz?

Az önéletrajzodat és a választott feladatodat kell elküldened a jelentkezem@hello90.hu email címre.
Jelentkezési határidő: 2013. november 22.
További információ itt

Antal Dorka

Képek: www.palyazatok.org, www.444.hu

A szerzőről