Pp kicsi 45
2018-09-25
Csinaldmagad partyponty

Kézműveskedjünk együtt!

A BTK HÖK ismét kreatív foglalkozással várja az érdeklődő bölcsészhallgatókat.

A tavasszal üvegfestéssel, majd kabalaállatkák készítésével mozgatta meg a bölcsészkar Hallgatói Önkormányzata a kreatív, kézműveskedni vágyó fiatalokat. Idén az első alkalmon a karácsonyi ünnepkör lesz a téma.

Imádod a kreatív képeket, újságokat nézegetni? Szívesen dekorálnál Te is, de már ránézésre azt mondod: “Á, én erre úgysem vagyok képes”? Még sosem volt adventi koszorú az albérletedben? Nincs több ezer forintod arra, hogy kidíszítsd a lakást? Akkor november 26-án, hétfőn 18 órától a BTK VII. termében a helyed! Vár ugyanis a Csináld magad! kreatív kör első foglalkozása. Az eseményről a koordinátor, Görög Enikő beszélt.

Mi lesz az első alkalom témája?

A félév első foglalkozása a karácsonyozás jegyében fog telni. Mivel közeleg a karácsony, de a vizsgaidőszak is, jó lenne, ha egy kicsit kikapcsolódnánk, együtt ötletelnénk, kreatívkodnánk karácsonyra. Adventi koszorúra is gondoltunk, hiszen nekem amióta Szegeden vagyok, nem volt adventi koszorúm az albérletemben. Emellett készíthetünk ablakdíszeket, illetve apró, személyre szóló ajándékokat is, hiszen ezek mindig sokkal értékesebbek, mint amiket a boltban veszünk meg.

Kinek ajánlod a rendezvényt?

Minden bölcsészhallgatónak ajánlom a foglalkozást, én személy szerint nem vagyok annyira híres a kézügyességemről, de ez nem is probléma. Fontos, hogy ne csak azok jöjjenek el, akik maguktól, otthon is alkotnak, hanem azokat is szeretettel várjuk, akik még sosem csináltak hasonlót. A lényeg, hogy kreatívkodjunk együtt.

Mit kell vinniük az érdeklődőknek?

Magukat, azon kívül semmit. Mi biztosítjuk az alapanyagokat, ha van valami plusz ötletük, amit gyorsan, könnyen meg lehet valósítani, akkor esetleg azt.

Mikor várható a legközelebbi foglalkozás?

Ahogy elkezdődik a szorgalmi időszak, a bölcsészbálra is készítünk majd dekorációt, mint a tavalyi álarcos rendezvény előtt. A tavasz és a jó idő beköszöntével pedig húsvétra készítünk majd olyan dolgokat, amikkel szebbé, otthonosabbá varázsolhatjuk a lakást.

Ha megjött a kedved, ne habozz, gyere el, alkossunk együtt! További információ itt.

Képek: www.facebook.com

A szerzőről