Pp kicsi 45
2018-10-20
Efott 2014 program jegy

FESZTIVÁLLAPOT! - EFOTT 2014

38 év, folyamatosan változó helyszín, és az ország egyik legnagyobb egyetemi bulija.

EFOTT, csak szabadon…

Immáron 38. alkalommal rendezik meg az egyetemisták legnagyobb zenei fesztiválját, a vándorló őrületet, az EFOTT-ot. Idén – 30 éve a fesztiválnak helyet adó – Miskolc, és a Miskolci Egyetem biztosítja a felhőtlen szórakozást, ismerkedést, pörgős bulikat, végigtombolt elsősoros koncerteket.

Legtöbben éreztük már, milyen fesztiválon lenni. Tömeg, standok, strandok, fiúk, lányok. Egyedül elmenni fesztiválra sem rizikós, úgyis találunk ismerőst. Hajnalig tartó bulik, délig tartó alvások. Ilyen egy átlagos fesztivál, de az EFOTT ennél sokkal többet nyújt. A mozaikszó kimondásakor eszünkbe jut a már 38 éve folyamatos szlogen: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. De mint már említettem ez a fesztivál más. Elsődleges célja, hogy az évenkénti helyszínváltással megismerjék a magyar, és az országba látogató külföldi diákok kicsiny hazánkat. A nemes cél érdekében a fesztiválra ellátogatókat a koncerteken kívül rengeteg színes programmal várják a szervezők, és remélik, hogy aki beteszi a lábát az EFOTT világába, ki sem akar majd onnan hátrálni. Vízparti sportokat, szárazföldi csapatjátékokat, extrémsportokat próbálhatnak ki a résztvevők idén is Miskolctapolcán.

A 16 hektáros zöld területen több mint 8 zenei színpadot állítanak fel, ezzel garantálva az esti szórakozást. A hely adott, a programokról pedig a jól megszokott EFOTT-stáb és a házigazda intézmény, a Miskolci Egyetem gondoskodnak majd.

Zenei programokban sem lesz hiány, a fesztiválra látogatnak ugyanis a magyar könnyűzenei réteg kiemelkedő alakjai és bandái. Ott lesz a Quimby, a Punnany, a Brains, a Vad Fruttik, a 30Y, valamint a Soerii & Poolek. De tiszteletét teszi többek közt a Supernem, a Beatrice és a Balkán Fanatik is. A fesztivál legnagyobb durranásának azonban mégis a Tankcsapda 25 éves Jubileumi Koncertje mondható, melyre a zenekar, a szervezők és a fesztiválozók is gőzerővel készülnek.

Napi bontásban még nincsenek meg a programok, de nem is nagyon kell azon gondolkodni, hogy inkább csak napi jegyet vesz az ember, hiszen a fesztivál középkategóriásnak mondható a jegyárakat tekintve.
Diákigazolvánnyal a hetijegy csak 15 ezer forint, ha nincs diákod, akkor is csak egy ezressel több vándorol ki a tárcádból. Jegyinformációt a honlapon találtok, vagy a jegy @ efott.hu e-mail címen minden jeggyel kapcsolatos kérdést feltehettek a szervezőknek.

Természetesen a teljes fesztiválélmény mellé elmaradhatatlan a sátorozás. Erre is lehetőséget biztosít a szervezőgárda, és a lehető legtöbb fesztiválozónak igyekeznek helyet biztosítani.
A helyszínre legegyszerűbben busszal tudtok eljutni.

Bővebb információ: www.efott.hu

És ami a legfontosabb: az EFOTT 2014. július 15-én megnyitja kapuit, és nagyon reméli, hogy ti léphettek be azon a bizonyos kapun először, hogy a nyár egyik legnagyobb bulijává tegyétek az idei EFOTT-ot!

Képforrás

A szerzőről