Pp kicsi 45
2019-03-19
Cloud9

Szülinapozik a SZER stábja

Október 29-én Cloud 9+ koncerttel, október 21-én flashmobbal ünnepel az 1 éve újjáalakult Szegedi Egyetemi Rádió.

Túl van az első évén az újjáalakult Szegedi Egyetemi Rádió (SZER) szerkesztősége, amit a munkának otthont adó Jate Klubban ünnepelnek meg, természetesen a hallgatókat is bevonva a szórakozásba. A bulira pedig egy őrületes flashmobbal melegítenek.

A Szegedi Egyetemi Rádió szerkesztősége egy délutánra kimozdul a négy fal közül és egy flashmobbal hangolódik az október 29-i születésnapi bulira. Október 21-én 16 órakor szeretettel várnak minden hallgatót a Dugonics téren a Jate Klub előtt, ahol a Szegedi Egyetemi Rádió munkatársai gyülekeznek majd. A flashmobban közreműködnek a szegedi Flip Unit Team legjobb akrobatái is, akik szintén a napokban ünnepelhették az egyesület első születésnapját.


A Flip Unit Team az Összegyetemi Gólyatáborban is fellépett

A hosszú hétvége után, október 29-én pedig a Jatéban együtt ünnepelhettek és bulizhattok a SZER stábjával. Cloud9+ koncert (Nézd meg! A Cloud9+ a SZER hallgatóinak üzent!) és izgalmas játékok várják a résztvevőket, a buli a BTK-s és a ZMK-s hallgatóknak ingyenes. A hangulatról Dj Dzsi és Dj Hagus gondoskodik majd.

képek: Facebook/Cloud9plus, szer.fm, Facebook/Flipunitteam

A szerzőről