Pp kicsi 45
2019-03-22
Szer banner

Diákmunka az Amerikai Egyesült Államokban? Hogyan?

Ha kíváncsi vagy, hallgasd a SZTE-reot szerdán este, a SZER.fm-en!

Az Élénkítőszerből minden hétköznap délelőtt értesülhetsz az aktuális pletykákról és híresztelésekről, emellett pedig horoszkóppal, főzési tanácsokkal és vicces percekkel várnak titeket a SZER műsorvezetői.

Kedden délután 4 órától a Gamer című műsorból mindent megtudhattok, legalábbis ami a videojátékokat illeti. Ezen a héten a Super Mario Galaxy 2 játékbeszámolóját hallhatjátok.

Este 6 órától a SZER Portré veszi kezdetét, amely közéleti interjúműsorként igyekszik bemutatni az egyetem egy-egy kiemelkedő hallgatóját vagy oktatóját.

A szerda esti SZTE-reoban egy interjút hallhattok, méghozzá a Camp Leaders Hungary hivatalos képviselőjével, amelyben szó lesz az általuk kínált amerikai diákmunka lehetőségeiről és a jelentkezés pontos menetéről.

Ezt követően a filmeké lesz a főszerep, hiszen a Partyponty Rádió e heti adásában a 2015-ös Grammy-gáláról és a díjakat érő filmekről lesz szó. Természetesen a programajánlók sem maradnak el, így érdemes lesz fülelni, hogy pontosan mi várható a közeljövőben.

Csütörtökön 2 órától hallhatjátok az Epressot, amelyben ezen a héten a PISA-felmérés legfrissebb statisztikáiról, valamint a felsőoktatás jelenlegi helyzetéről számolnak be nektek.

Este 8 és 9 óra között Hagus újabb mixére bulizhattok a Diz Popular Show keretein belül, amelyben legfőképp Drum & Bass és Dubstep szálakat - ritmusokat lehet majd felfedezni, továbbá hallható lesz egy részlet is a 2015ös Burn Residency versenyre készített mixéből is. A SZER rezidens dj-je most sem okoz majd szomorú perceket.

Pénteken délután a sporté lesz a főszerep, hiszen délután 2 órától a SZTE-siben az aktuális egyetemi, valamint a szegedi sportesemények eredményeiről lesz szó.

Ezután, a 40SZERt, a rádió zenei ranglistáját hallhatjátok. Kommentekkel, háttértörténetekkel és érdekességekkel fűszerezve.

Aki pedig szeretne kiszakadni az egész heti pörgésből, hallgassa a vasárnap délutáni Jazz Zonet.

Seres Rózsa

Képek: facebook.com

A szerzőről