Pp kicsi 45
2019-03-19
Dr

Hangolj a Dunai Regattára!

Ismét várja a vízi sportok kedvelőit az egyetemi verseny!

Szereted a jó hangulatot, a vidámságot? Élvezed, hogy itt a tavasz? Imádod a fesztiválokat, a jó zenéket? Szeretnél egy igazán jó programot a barátaiddal? Érdeklődsz vagy már profi sárkányhajós, evezős vagy? Szeretsz koncertre járni? Akkor irány a Dunai Regatta Sportfesztivál!

Idén immár harmadik alkalommal szervezik meg a Dunai Regatta Fesztivált, amely egyetemek közötti evezős és sárkányhajós verseny. 2013-ban az Antall József Tudásközpont teremtette meg ezt a hagyományt, és ezzel talán az egyetemek közötti legnagyobb sportverseny alapjait rakta le.  Az előző évek során fergeteges hangulat, és számtalan lelkes egyetemista vett részt a színesebbnél színesebb programokon. Íme, egy kis kedvcsináló!

A tavalyi évekhez hasonlóan idén is nagy szerepet kap a zenei tehetségkutató verseny, amely a Sound of the University nevet viseli, ahová egyetemi zenekarok jelentkezését várják. Csupán annyi a lényeg, hogy egyikőtök egyetemista legyen. A verseny korábbi évekhez hasonlóan 3 fordulóból áll. A nevezéshez egy videót vagy hangfelvételt, egy fotót és egy rövid bemutatkozást kell elküldeni a jelentkező zenekarról. Ezekből a szakmai zsűri választja ki a 10 legjobbat, akiknek már biztosítva van a helye a Social Színpadon. A 10 dalt feltöltik a YouTube csatornára, ahol már Mi/Ti a közönség szavazhatunk. A legtöbb szavazatot begyűjtött plusz a szakmai zsűri által kiválasztott négy előadó már automatikusan bekerül a Regatta Nagyszínpadára. Ahol már több ezer egyetemista előtt játszhatja el a saját maga megírt Regatta dalát. A tavalyi évben a Magidon zenekar nyerte meg a Sound of the University-t.

Tehát, ha van Bennetek egy kis zenei ambíció és legalább egyikőtök egyetemista, akkor hangoljatok, pörögjön a felvevőszalag, és küldjétek a kért anyagot március 1. éjfélig a jelentkezem@dunairegatta.hu e-mail címre. Nehogy lemaradjatok!  Az idei Dunai Regatta Fesztivált 2015. április 25-én rendezik meg a Műegyetem rakpartján. Ahová a rendezők programokkal, és rengeteg meglepetéssel várnak Benneteket, egyetemistákat! Ahol a célközönség első sorban Ti vagytok, ezért se érdemes kihagyni. Kövessétek az esemény honlapját vagy a Facebook oldalukat, hogy időben értesülhessetek a programokról, a frissülő információkról!

Hodován Margit

Kép: facebook.com

A szerzőről