Pp kicsi 45
2018-09-24
Aa

Falmászás és whiskykóstolás – itt a március!

Programajánló március 2. és 7. között.

Március elsején meteorológiailag kezdetét veszi a nyárelő. Az év harmadik hónapjában járunk, és lassan elér bennünket a tavaszi fáradtság. Az alábbi listán az álmokhoz, álmossághoz kapcsolódó dalokat hallgathattok, miközben az e heti programok közül válogathattok kedvetekre valót. Választékban ez alkalommal sincs hiány!

Március 02. – hétfő

A hét első napján az SZTE EHÖK rendezvényszervező csapata a Toy Story trilógia vetítésével várja az érdeklődőket a Pulzusba.

Március 03. – kedd

Szintén az EHÖK által szervezett programon vehetnek részt azok a hallgatók, akik kíváncsiak a Pick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeum rejtelmeire. A Hallgatói Filmklub helyett ez alkalommal az AudMax-ban egy közönségtalálkozót tartanak, ahova Sós Ágnes érkezik, hogy a Szerelempatak című dokumentumfilmjéről beszélgessen a publikummal. Este a bulizók Popper Mór Mulatójában JumoDaddy és Gnu zenéire kapcsolódhatnak ki.

Március 04. – szerda

Az EHÖK egy nem mindennapi sport, a falmászás kipróbálására invitálja a bátor jelentkezőket a Hattyas sorra, akik a részvételi szándékukat még a mai napon (03.02.) délig tehetik meg. Az IH Rendezvényközpontban Gumbo Funk Projekt koncerten szórakozhatnak a vendégek.

Március 05. – csütörtök

A filmek szerelmesei az EHÖK Moziest jóvoltából a Kingsman: A titkos szolgálat című alkotást nézhetik meg a Belvárosi Moziban. A JATE Klubban Whiskey kóstolót tartanak, ahol öt féle égetett szeszt ízlelhetnek a résztvevők. A Hungi Vigadóban Cseh Tamás emlékest, a JATE-ban Ganxsta Zolee és a Kartel, míg a CoolTour Café-ban Bohemian Betyars Akusztik koncert nyújt választási lehetőséget a partizásra.

Március 06. – péntek

Az IH Rendezvényközpontba a Tanulj meg meditálni – hallgass a belső hangodra foglalkozással a meditálásra fogékonyakat várják. Szintén az épületen belül tart előadást Müller Péter a Halhatatlan szerelem című könyvével kapcsolatban. A Rongy kocsmában a WATCH MY DYING, az Evil’s Tears és a Zone63 zenélnek, míg a Jazz Kocsmában Mózes Tamara és csapata gondoskodnak a kellemes hangulatról.

Március 07. – szombat

Napközben a JUGYU Klubban az Amatours 2015 elődöntőjén vehetnek részt a kilátogatók. Az éjszaka eljövetelével kinyitja kapuit a Live Music Club, ahol a szokásos 80’as Party mellett 12 éves szülinapi bulit rendeznek. A Sing-Sing Music Hallban Magyarország egyik legnagyobb és leglátványosabb buliján, a L!GHTS OFF-on vehetnek részt a partizók, ahol a zenéért Chris Lawyer mellett Beatbros és Vicktor Smith lesz a felelős. Extrém vizuál show és fénytechnika mellett éjfélkor minden sötétségbe borul. Be mered vállalni?

A TIK átriumában továbbra is megnézhetitek a Téglákba vésett történelem című kiállítást.

Jó szórakozást! 

A szerzőről