Pp kicsi 45
2018-09-25
Prae

Szuperhősök és Random Trip – a heti repertoár

Programajánló március 9. és 14. között.

 

Március 15. idén pechünkre vasárnapra esik, de ne csüggedjen senki, hiszen egy kis lazításra mindig találunk szabad pillanatokat. A hónap második hetében újfent tartalmas elfoglaltságokon vehetünk részt a családunkkal, a barátainkkal, vagy akár egyedül is.

Március 9. – hétfő

Kiváló hétindító programot szervez az SZTE EHÖK csapata a Bohém Tanyán a póker szerelmeseinek. A többfordulós megmérettetésen a „pénz és sárm jegyében” elsőként a GTK-s hallgatók mérhetik össze a tudásukat. Este a Nyugiban „Kocsmakvízzel” várják a szomjas vendégeket.

Március 10. – kedd

A Katolikus Házban a Cserkészet határok nélkül című fórumbeszélgetésen a külföldi tapasztalatokkal rendelkező táborozók osztják meg az élményeiket a látogatókkal. A Szent-Györgyi Albert Agórában Vujity Tvrtko mesél lebilincselő és kalandos utazásairól, míg a Concordia Kultúrműhelyben az érdeklődők egy gyakorlati filozófiakurzuson sajátíthatnak el hasznos tapasztalatokat. A BTK HÖK jóvoltából a kreatív hallgatók dobozok díszítésével tölthetik a délutánjukat. A Belvárosi Moziban Dr. Almási Kitti pszichológus a félelmek és a gátlások legyőzéséről tart előadást. A Bálint Sándor Művelődési Házban Tas Ildikó operaénekes hangversenyét, az IH Rendezvényközpontban pedig Szumper Ádám Ákos és Paczári Viktor Dob és Basszuskurzusát látogathatja a publikum. A Hallgatói Filmklub a Metropolis című film vetítésére, a Bohém Tanya pedig egy fergeteges táncházra invitálja a szórakozókat. Kedden a Jazz Kocsmában az Undorgrund csapata zenél, a Retro Clubban pedig a Tesis buli teszi fel az i-re a pontot.

Március 11. – szerda

A vasúti kollégiumban az Életviteli Klub ez alkalommal a Képregényhősök a valóság tükrében című előadással készül, ahol Róka László pszichológus avatja be a közönséget a műfaj rejtelmeibe. Az EHÖK Moziesten az Amerikai Mesterlövészt vetítik majd, az ATSK-ban pedig egy Ping-pong Bajnokságon mérettethetik meg magukat a sport iránt érdeklődő hallgatók. A Number One Pub élőzenés Salsa Partyval készül, a JATE Klubba pedig – az ország egyik legizgalmasabb élőzenés klubestje – a Random Trip által Tóth Vera, Szabó Balázs, MC Kemon, Bata István, Premecz Mátyás, DJ Q-Cee, és Delov Jávor látogatnak, hogy egy különleges bulit csapjanak. A Rongy Kocsmában a Zanzibár koncertezik, a Retro Klubban pedig a szokásos Csajos Szerda nyújt választási lehetőséget a kikapcsolódásra.

Március 12. – csütörtök

Az EHÖK és a JATE Klub ez alkalommal borkóstolóval készül, a Napfényfürdő Aquapolis viszont SZOTE-s bulival várja a csobbanókat. Az őrület a fürdés után se áll meg, hiszen este a JATE-ban Dj. Berry és Dj. Egon pörgeti a lemezeket. A Rongyban BuSKAnjo lép fel.

Március 13. – péntek

Ismét péntek tizenhárom. A Belvárosi Moziban kezdetét veszi a Frankofón Filmnapok programsorozat. A Hungi Vigadóban Deja Vu előbulival hangolódhatnak a partizók a hétvégére. A Live Music Clubba a Downstory, a Billog, Scream Of The Temple, és a Set The Clocks To Infinity látogat el. A JATE-ban a Vad Fruttik csap a húrok közé, majd az éjszaka a szokásos pénTRACK-kel folytatódik. A Jazz Kocsmában Jam Session, a Rongy Kocsmában ROCKKALAPÁCS/METALLICUM koncert várható. Popper Mór Mulatójában DeepTime Underground, a Retro Klubban a Black Cat Dirty RnB Party, a Number One Pubban pedig az Egészségügyisek éjszakája kapja a főszerepet.

Március 14. – szombat

A nemzeti ünnep előtti szombat délelőtt az IH Rendezvényközpontban hastáncversenyt tekinthetnek meg az érdeklődők. A Dóm téren a 11. Árvízi Emléknap keretei között ingyenes programokon vehetnek részt a fiatalok és az idősek egyaránt. A Piano Club egy egész estés táncmulatságnak ad otthont, a JATE-ban pedig a rocky lépéseit sajátíthatják el Pap Gézától. A Rongyban a tombolásról a kelta punk képviselői, a LochNesz és a Red Locks gondoskodnak. A Live Music Clubban Dalai Dávid és Kravaiar zenélnek, a Grand Caféban a Smokey Monday esemény soron következő fellépője a Fixi 4. A Sing-Sing Music Hallba Nick Warren látogat, illetve a Retroban Dj. Raten szolgáltat a táncolóknak talpalávalót.

Jó szórakozást!         

Képforrás: prae.hu, dailyszeged.hu

A szerzőről