Pp kicsi 45
2019-03-22
K%c3%a9pkiv%c3%a1g%c3%a1s

Jobb ma két kisfröccs, mint holnap egy ZH!

Tibi atya borai már kaphatók a Pulzus Caféban!

Kedvenc ételem az ital, a feles a gyengék decije: mindannyian tudjuk, hogy kitől származnak ezek az idézetek. A lecsúszott humbákfalvi pap, Tibi atya bölcsességeit az alkoholfogyasztással kapcsolatban gyakran magunkénak érezzük. A PartyPontynak adott exkluzív interjújában nekünk, szegedieknek is megfogalmazott egy örökérvényű igazságot: „Szegeden minden jobb: itt, ha egyszer akarsz berúgni a héten, akkor ötször fogsz!”

Csúszik a kisfröccs, csúszik a félév..

Ha szeretnénk megfelelni a fenti mondásnak, már nem is kell messzire mennünk: a legújabb Tibi atya lelőhelyen, a Pulzusban csupán 150 forintos áron hozzájuthatunk a pap borából készült kisfröccshöz.

A nedű egyébként roppanópalackos designja ellenére egyáltalán nem tablettás: a 2012-es chardonnay-sauvignon blanc házasítás a Mátrából, Kiss Balázs gyöngyöstarjáni családi pincészetéből származik, de a fehér cuvée és a rozé is Mátraaljáról érkezik egyenesen a poharunkba.

Teszteljétek minél hamarabb, hogy melyik a kedvencetek, és fogyasszátok egészséggel, hiszen úgy jó a kisfröccs, ha nagy!

Képek: partyponty.hu

A szerzőről