Pp kicsi 45
2018-09-26
Mozi lurdy35

Ezt nézd! - Heti premierfilmek

Nem tudod mit nézz április utolsó napjaiban? - Mi megmondjuk!

Hétköznapi vámpírok (What We Do In The Shadows)

Számos hétköznapi embert ismerünk, lehet éppen te is az vagy. Most megismerkedhetsz 4 vámpírralViago, Deacon, Vladislav, Petyr – akik közösen bérelnek házat, osztják be a házimunkát, szórakoznak, stb. Már évszázadok óta telnek-múlnak átlagos hétköznapjaik, amikor egy napon egy ember érkezik vendégségbe hozzájuk. Petyr nem bír magával és vámpírrá változtatja a látogatót. Itt kezdődnek a problémák… Nick, az újdonsült vérszívónk nehezen alkalmazkodik a helyzethez és a tapasztaltabbak segítségére van szüksége. Ez az új kapcsolat felfrissíti a kissé fásult „öregeket” is, de ez még nem minden. Kapcsolatba kerülnek további emberekkel és még életet is mentenek. 

Lámpagyújtogatók

MAGYAR SCI-FI!!! Idejét sem tudom, mikor írtam le ezt a két jelzőt együtt, talán soha. A sztori szerint egy meghatározó jelentőségű felfedezés történt: nem vagyunk egyedül a világűrben. Magyar rádióamatőrök nagy erősségű jelekre bukkantak, amelyek kétséget kizáróan földönkívüli civilizáció létezésére utalnak. Adott tehát a feladat: elkészíteni az emberiség első filmes csillagközi üzenetét egy távoli galaxisba. Dr. Százados Miklós filmjének sajátossága, hogy 42(!) híresség szerepel benne: sportolók, művészek, üzletemberek, stb. Az alkotók szerint a majd két órás Lámpagyújtogatók egy kultúr sci-fi lesz, amely mindent összegezni fog az emberiségről.

Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline)

Adaline Marie Booman 1908. január 1-jén született. Jó néhány évvel később saját családot alapított. 1935-ben, egy hideg téli éjszakán Adaline élete örökre megváltozott. Abban a pillanatban valami hihetetlen történt, melynek hatása szinte varázsszerű volt. Ettől kezdve védetté vált az idő pusztításával szembenegyetlen napot sem öregedett többé. A 20. században a lány – a titkát görcsösen őrizve – egy nagy világkörüli utazásba fog. Azonban találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja életét. Főbb szerepekben: Blake Lively, Harrison Ford, Ellen Burstyn, Michiel Huisman.

Party Girl

A nyugdíjkorhatár felé kacsintgató Angélique korát meghazudtoló, fiatalos életet él: táncosnő egy éjjeli kabaréban. Iszik, táncol, bulizik, az idő vasfogára pedig fittyet hány. Szerelmi élete alkalmi és elenyésző, ám egy napon azonban megismerkedik Michellel, aki többet szeretne a nőtől egy futó kalandnál. Adott tehát a kérdés: a férfi nyomulása, majd leánykérése ráveszi-e Angélique-t előző életének feladására? A film kritikáját vasárnap olvashatjátok.

Monsters: Sötét kontinens (Monsters: Dark Continent)

Az angol sci-fi bemutatódátumát az utolsó pillanatokban június 4-re csúsztatták el.

A szerzőről