Pp kicsi 45
2019-03-22
Thinkstockphotos 525938187

Légy Te az ország Konyhafőnöke!

Az ország legnagyobb főzőshow-ja a napfény városában castingol.

Otthonosan mozogsz a konyhában? Szenvedélyed a főzés? Szívesen gondolsz újra recepteket vagy találsz ki teljesen újakat? Már napokkal buli előtt a menün gondolkodsz? Akkor ezt Neked találták ki!

Harmadik évadához keresi a versenyzőket az RTL egyik legnépszerűbb műsora, a Konyhafőnök: a castingra pedig már itt helyben, Szegeden is jelentkezhetsz! Nincs más dolgod, mint egy tetszőlegesen kiválasztott, egyedi ötlet alapján készült főételt magaddal hozni, amelynek elkészítését a helyszínen befejezheted, és tálalhatod is a zsűrinek. Az étkeket Fördős Zé, a Szárnyas Ízvadász személyesen kóstolja meg, és ha elnyeri a tetszését, esélyt kaphatsz arra, hogy tiéd legyen a Konyhafőnök cím és a vele járó 10 millió forintos nyeremény!

A válogató a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskolában (Szeged, Kenyérgyári út 8.) kap helyet június 21-én, vasárnap 12 és 16 óra között. Azt pedig, hogy a szegedieknek igenis helye van a műsorban, semmi más nem bizonyítja jobban, mint Breuer András, azaz a Hatalmas Aranyos eredményes szereplése. Ragadj hát Te is fakanalat, légy az ország Konyhafőnöke!

Képek: nosalty.hu, sorozatjunkie.hu

A szerzőről