Pp kicsi 45
2019-02-20
The man from u n c l e

Ezt nézd! - Heti premierfilmek

Augusztus 20-tól a mozikban…

BeSZERvezve (American Ultra)

Mike (Jesse Eisenberg) ránézésre jellegtelen kisvárosi arcnak tűnik, aki állandóan beszívva tengeti a napjait, és amikor nem pénztárosként dolgozik, egy soha el nem készülő képregényt rajzolgat egy szuperhős majomról. Minden vágya, hogy pánikfélelmét leküzdve a város határán túlra is elmerészkedjen. Egy nap minden megváltozik, ugyanis kiderül, hogy Mike valójában egy alvó ügynök. Múltja utoléri és hirtelen egy veszélyes kormányzati ügy kellős közepén találja magát. A fűtől elszállt agya azonban nem nyújt kellő segítséget ezen válságos helyzetben...

Irány a bárka! (Ooops! Noah is Gone…)

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Valamit ki kell ötölniük a feljutás érdekében. Fél sikerrel járnak, hiszen Fancsi lemarad a többiektől, és így egy hatalmas kaland veszi kezdetét… A furcsa és kissé gagyinak tűnő mese nem lesz klasszikus, így már csak a remény maradt, hogy nézhető animációs mozi lesz.

Sinister 2 - Az átkozott ház (Sinister 2)

A filmben egy édesanya 9 éves ikergyermekeivel egy vidéki házba költözik, azonban a gonosz, zombira hajazó Bughuul lélek okoz kellemetlen perceket a családnak. Várható volt a folytatás, hiszen a Sinister 1. bombasiker volt. Az alig 3 milkából készült első rész 77 milliót fialt. A korhatáros előzetes durva és engem megnyert magának! Titeket? Eléggé rémisztő.

Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E.)

Guy Ritchie egy 60-as évekbeli kémsorozatot visz a vászonra, amiben a hidegháború még nem jelenti azt, hogy az amerikaiak és az szovjetek nem működnének együtt. Egy szervezeten keresztül olyan ügyeket próbálnak megoldani, ami mindkettő szuperhatalmat veszélybe sodorná, és ezúttal egy nukleáris típusú III. világháború kitörésnek veszélye áll fent. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya, ő lehet a kulcs a megoldáshoz. Vagány és nagyszerű film elé nézünk!

A szerzőről