Pp kicsi 45
2019-02-20
12jpschumer2 articlelarge v3

Ezt nézd! - Heti premierfilmek

Bitang jó premierhét augusztus 27-től a mozikban...

Akváriumban élni /Life in a Fishbowl/

Három különböző világ. Egy magát lányáért feláldozni képes anya. Egy börtönviselt férfi, aki nem képes maga mögött hagyni a múltat és iszákos hajléktalanná válik. Egy bankár, aki morális dilemmába kerül egy vállalati csalás hatására. Mindenkinek van rejtegetnivalója. Egy éjszaka hármuk sorsa összefonódik. Az izlandi direktor, Baldvin Zophoníassion nyugtalanítóan feszült, multikarakteres drámája valódi események alapján készült és remek filmes élménnyel kecsegtet.

Az Eichmann show /The Eichmann show/

1961-ben a náci párt korábbi tagját, Adolf Eichmannt zsidó ügynökök elfogják és bíróság elé állítják. Az amerikai televíziós producer, Milton Fruhtman filmet szeretne készíteni a tárgyalás sorozatról, tervéhez pedig csatlakozik a tiltólistás rendező, Leo Hurwitz is. A halálos fenyegetések és rosszalló megjegyzések ellenére nekilátnak a munkának. Az Eichmann Show több mint három tucat országban került sugárzásra, mellyel ez lett minden idők első globálisan bemutatott televíziós dokumentumfilmje.

Hitman: A 47-es ügynök /Hitman Agent 47/

Nagyon kemény előzetest kapott a méltán népszerű videojáték-adaptáció, de én ennek ellenére nem érzek jót és gyanúmat a külföldi kritikák is kezdik alátámasztani. A 2007-ben megbukott Timothy Olyphant-féle feldolgozás után láthatóan egy újszerű, akciódús, csitt-csatt-dirr-durros irányba viszik el a vonalat, amit nem biztos, hogy díjazni fognak a rajongók. A csendes halált képviselő kopasz bérgyilkos tehát némileg megváltozik. Szomorú érdekesség, hogy a februárról augusztusra eltolt film főszerepét eredetileg Paul Walker – nyugodjék békében – játszotta volna…

Vakáció /Vacation/

Idén nyáron a 71 éves Chevy Chase is visszatér az 1983-as Családi vakáció folytatásnak is nevezhető remakejében, amiben most is a dilinyós Griswold család utazik keresztül Amerikán a WalleyWorld vidámparkig. Ám most már nem a 80-as évek vígjátékkirálya lesz a család fő hülyéje, hanem Ed Helms a Másnaposokból. A filmben a korábbi Vakáció-epizódok anyukája, Beverly D’Angelo is szerepel, újoncként csatlakozott hozzá Christina Applegate, Leslie Mann és a kigyúrt Chris Hemsworth, aki a női rajongók legnagyobb örömére egy szál kisgatyában feszít majd a film néhány jelenetében.

Kész katasztrófa /Trainwreck/

Judd Apatow a nyár végén robbant. Legújabb vígjátékában az ígéretes fiatal színésznő, Amy Schumer játssza a főszerepet. A forgatókönyvét is ő írta a direktor bábáskodása mellett, és a film az Apatow Productions gyártásában készül. A film történetének középpontjában Amy áll, aki próbálja életét visszazökkenteni a régi kerékvágásba. További szereplők: Colin Quinn, John Cena, Dave Attell, Vanessa Bayer, Tilda Swinton, Randall Park. A vásznon feltűnik majd LeBron James is egy cameo erejére. Hívjátok a zsarukat! :D

 

A szerzőről