Pp kicsi 45
2018-09-25
12167434 1061201390598342 1264044318 n

Mert életed nyara csak egy karnyújtásnyira van tőled!

Lestyan Ákos,volt ETSZK-s hallgató mesél arról, hogyan tudod izgalmasabbá tenni a nyarad egy munkával egybekötve

Lestyan Ákos az ETSZK-n kezdte tanulmányait szociális munkásként, egyszer adódott egy lehetőség, hogy nyáron kiutazhasson küldöldre. A Camp Leaders programon keresztül ki is jutott, és élete egyik legjobb nyarát tudhatta a háta mögött. Nem csak szórakozással telt persze, hiszen egy nyári diákmunkáról van szó, de rengeteg újat lehet tanulni egy nyár alatt is. Azóta nem tudott lemondani a Camp Leaders-ről, és már többször is járt a táborban. Ha érdekel Téged is ez a lehetőség, akkor a továbbiakban megtudhatsz pár lényeges információt Ákostól.  

Nincs még programod a nyárra? Lenne kedved eljutni Amerikába, megismerkedni a világ minden tájáról érkező fiatalokkal, dolgozni egy amerikai gyerektáborban, majd a megkeresett zsebpénzedből körbeutazni a kontinenst? Ha igen, akkor ez neked szól!

Két szó! Camp Leaders! Évente több mint 1000 egyetemistát közvetítünk ki az ország minden részéről! Szeretnél közéjük tartozni? Elmondom, mire van szükséged: Az egyik legfontosabb az a kalandvágy! Ha ez megvan benned, és a 2015/2016-os tanév őszi és tavaszi félévében aktív nappali tagozatos felsőoktatási jogviszonnyal rendelkezel, társalgási szinten beszélsz angolul és a tanulmányi átlagod eléri a 2-es szintet, akkor te vagy a mi emberünk!

Amit mi biztosítunk számotokra: Elsősorban egy életre szóló kalandot! Ezen kívül garantáljuk a jelentkezők 100% elhelyezését! Elintézzük számodra a vízumpapírokat, a repülőjegyedet, a táborba jutási lehetőséget, folyamatos információkat, utazási tippeket és kint tartózkodásod alatt a nap 24 órájában hívható ingyenes segélyvonalat (csak, hogy anyáék is megnyugodjanak).

Hogy milyen lehetőség közül választhatsz? Két kategóriánk van:

Az egyik a Support Staff (kisegítő személyzet), ahol dolgozhatsz konyhai kisegítőként, takarítóként vagy karbantartóként. Nem kell ördöngös feladatokra gondolnod, csak olyan feladataid lehetnek, amiket otthon is el tudnál végezni. A konyhán zöldségeket kell aprítani, összeszedni a gyerekek után a tányérokat, elmosogatni. Takarítóként a gyerekek szobájának és a tisztálkodási helyeknek a takarítása a feladatod. Karbantartóként fűnyírás, kertészkedés, vagy ha bármi eltörik, elromlok, akkor neked kell segítened.

A másik lehetőség a Counselor (gyerekfelügyelő) pozíció! Amit itt kérünk, hogy anyanyelvi szinten beszéld az angol nyelvet, ugyanis itt a gyerekekkel töltöd a napodat, segítesz nekik, vigyázol rájuk, tehát fontos, hogy tudj velük kommunikálni és nélkülözhetetlen, hogy tudj velük bánni is!

A program június – július – augusztusban zajlik. Hogy ez idő alatt mivel lettél gazdagabb? Háromhónapnyi intenzív nyelvtanulás anyanyelvi környezetben, hidd el sokkal többet jelent, mint egy unalmas angol órát végigülni az iskolapadban. A világ minden tájáról szerzel majd barátokat, akikkel a tábor után, ha szeretnétek, együtt kezdhetitek meg az utazásotokat Amerikában. A keresett zsebpénzedtől magad tervezheted meg, hogy merre szeretnél menni.

Akár Miamiban szeretnél napozni, akár San Franciscóban a Golden Gate hídon átmenni, vagy akár New Yorkban vásárolgatni, akkor itt a helyed!

EXPLORE AMERICA – GO WITH THE LEADERS

 

Elérhetőségünk:

Web: campleaders.com/hu

Facebook: Camp Leaders Hungary – Amerikai diákmunka

 

Szegedi kapcsolattartó: Lestyan Ákos

Kérdezz bátran facebookon vagy a lestyanakos@gmail.com e-mail címen

A szerzőről