Pp kicsi 45
2018-10-16
04

Negyedik fordulójához ért a TTIK-s Kocsmaolimpia

A biliárd fordulóval folytatódott a kocsmaolimpikonok megmérettetése, a 2015-ös TTIK-s Kocsmaolimpia.

A versenysorozat utolsó előtti állomása rengeteg izgalommal, és még több nyereménnyel zárult november 4-én, az elegáns hangulatú Vegas Pub-ban.

Ahogy tavaly, így idén is lehetett 8-as, illetve 9-es pool-ban nevezni, viszont az összetett verseny pontozásába csak a jobbik eredményt számították bele. A forduló előtt az első helyezett páros, Nagy Ádám és Ondok Tamás volt az élen 18 ponttal, őket követte Terék Larion és Kovács András 10 ponttal, végül a harmadik pozícióban Csajkás Zsófia és Kondász Kata következett 6 egységgel.

A 9-es pool-ra mindössze 8 csapat jelentkezett, míg a 8-ason több, mint 16 páros versenghetett a végső diadalért. A versenyszámok első helyezettjei 1-1 üveg Jim Beam-el-, a másodikak 2-2 üveg BB pezsgővel-, míg a harmadikak 1-1 üveg borral gazdagodtak.

A lebonyolítás összesen 6 asztalon zajlott, eleinte minden mérkőzés 2 győzelemig tartott. Az igazi izgalmakat az elődöntők és döntők tartogatták, hiszen ezeknél már nem hibázhattak a párosok, mivel mindössze egy játszma állt a rendelkezésükre.

Végül fölényes győzelemmel nyerte ezt a fordulót Terék Larion és Kovács András, akik mindkét versenyszámban elhódították az első helyet. Őket követte Lévai Gergő és Nagy Péter, valamint Keszthelyi Balázs és Ódor Zsófia, míg a dobogó legalsó - képzeletbeli - fokára Nagy Ádám és Ondok Tamás mellett, Oláh Máté és Köhler Márton álhatott fel.

Ami az összetett versenyt illeti: A második helyezett 4 ponttal közelítette meg az első csapatot, így az utolsó, november végén megrendezésre kerülő Beerpong forduló rengeteg izgalmat tartogat számukra, de persze a többi résztvevő sem fog unatkozni. Nevezni a Facebook-os eseményben leírt módon lehet, és remélem minél több csapattal találkozhatunk a hónap utolsó szerdájának estéjén.  

Fotó: Vegaspub.hu

A szerzőről