Pp kicsi 45
2018-10-16
0

A Biológus Szakest nagyobb helyszínnel térhet vissza legközelebb

Ebben a félévben is összegyűltek a Biológus hallgatók egy fergeteges este erejéig.

November 5-én került megrendezésre a Biológus Szakest, melynek a Bohém Tanya szolgált helyszínéül. Az esemény tavaly is sok érdeklődőt vonzott maga után, és a látottak alapján ez idén sem volt másképp. Az ilyen alkalmak elsődleges célja a kapcsolatépítés mind tanárainkkal, mind hallgatótársainkkal – a résztvevők éltek is ezen „jogukkal”.

A szervezők egy vetélkedővel fűszerezett szakestre várták az érdeklődőket, aholvéleményem szerint csalódásnak nem volt helye. A sok biológus hallgató és a családias versengés megalapozta a jóhangulatot.

A főszervező, Köhler Zoltán Márton – közismertebb nevén Cirom – lapunknak elárulta, hogy szeretnék minden félévben megrendezni ezután is a Biológus Szakestet, mely törekvésük az elmúlt időszakban rendre teljesült.

Kérlek, mesélj egy picit a Biológus Szakest eredetéről!

„Eredetét tekintve visszamehetünk akár 1963-ig is, amikor a biológus induló íródott. Sajnos azoknak az esteknek a hagyománya megszűnt, vagy lényegét tekintve átalakult. Mi azzal a szándékkal élesztettük mindezt újjá, hogy a mostani biológus hallgatók részesei lehessenek egykönnyed esti programnak, ahol remekhangulat várhat rájuk.”

Hogy látod, milyen irányba tartotok az újjáélesztés óta?

„Meglátásaink szerint eseményről eseményre sikeresebben teljesítünk. Mondhatni olyannyira, hogy legközelebb már kétszer ekkora helyszínnel kell készülnünk. Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy megköszönjem szervezőtársaim segítségét, a zsűri elhivatott munkáját, a csapatok elszánt küzdelmét, az ellátogatók nagy érdeklődését, és végül, de nem utolsó sorban a támogatók felajánlásait!”

Ezek után csak ajánlani lehet egy ilyen esten való részvételt, hiszen új barátságokkal, ismeretségekkel, és feledhetetlen pillanatokkal gazdagodhatunk. Így hát írd fel a naptáradba, hogy következő félévben nem katalógusos, de erősen ajánlott programod van!

A szerzőről