Pp kicsi 45
2018-09-25
0

Bál a hajón: Ilyen volt a TTIK-s Gólyabál!

November 12-én TTIK-s hallgatók táncától hullámzott a Tisza szegedi régiója.

Természetesen idén sem maradhatott el a már hagyományosnak számító TTIK-s Gólyabál, ahol az összegyűlt hallgatóság újra magára húzhatta legszebb öltönyét/estélyiét. Helyszínül a Tisza River Étterem- és Rendezvényhajó szolgált, melynek elegáns és hangulatos beltere 22 órától kezdődően fogadta vendégeit.

A megközelítés több okból kifolyólag sem jelentett problémát: egyrészt a part menti sétányon haladva egyből szemet szúrt a fényeket és dallamos zenét sugárzó hajó. Másrészt a bejárat előtt tűzzsonglőrök szórakoztatták a várakozókat, amit egyébként messziről is ki lehetett szúrni könnyedén.

A küszöböt átlépő vendégek még szinte körül sem néztek a szépen kidekorált teremben, de máris egy pohárnyi welcome drink-kel gazdagodtak. A kabátoktól és sálaktól megszabadulva, a hallgatók nagy része egyből a mini szendvicsek felé vették az irányt, majd a korábban kapott szavazólapon szavazhattak a számukra legszimpatikusabb Hajó Kapitánya- és Tisza Királynője jelöltekre.

Ugyanitt tombolajegyek vásárlására is volt lehetőség, melynek nyereményeiért külön köszönet jár az SZTE TTIK HÖK-nek, a Josika Pincének, a Rutin Autósiskolának, illetve a JATE Klub-nak.

A hangulatért első körben a Tisza Virág Trió felelt, egészen hajnali 1-ig, amikor is sor került a Hajó Kapitánya és Tisza Királynője választás végeredményének kihirdetésére, illetve a tombolahúzásra. Ezt követően a táncparkettet még nem foglalhatták vissza a szépen kiöltözött vendégek, hiszen levetítésre került a 2015-ös TTIK-s Gólyatábor hivatalos aftermovie-ja. Miután a videóban szereplő kisgólyák és főgólyák mondhatni szentimentális hangulatba kerültek a néhány hónappal ezelőtti emlékek miatt, DJ Dzsi vezényletével ismét a cipők koptatásáé lett a főszerep.

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy az elmúlt évek legjobban sikerült gólyabálján vagyunk túl, melynek létrejötte és lebonyolítása egyaránt a TTIK HÖK munkájának köszönhető. Ha esetleg megtetszett az eseményt körülölelő báli hangulat, akkor a februárban megrendezésre kerülő Természettudós Bálon (az előzőről IDE kattintva tekinthetőek meg az ízelítő fotók) mindenképpen ott a helyed! Ott találkozunk!

A szerzőről