Pp kicsi 45
2018-10-20
Jegesest

Csúszkálj velünk – avagy jön a Jeges Est!

Unod már az egyhangú kocsmázásokat? Eleged van már abból, hogy egész nap csak a billentyűzetet vered? Szeretnél végre kimozdulni?

(Szabó Nándor cikke)

Ha kedved támadt egy kis változatosságot vinni a mindennapokba, ha egy jó bulira vágysz a barátaiddal és ha szereted a jeges programokat, akkor van számodra egy remek hírünk. A vizsgaidőszaki hajtás után engedd ki a gőzt a Jeges Esten! A programot a BTK-ZMK közösen rendezi február 16-án a Szegedi Műjégpályán.

A belépés érvényes SZTE diákigazolvánnyal díjtalan. A Radnóti és Fricsay kártyával rendelkezők számára már 22:00-kor kezdődhet a csúszkálás, ha azonban csak diákigazolványod van, csak 23:00-tól tudsz belépni a rendezvényre. A program éjfélig tart. A zenét vagy mondhatni a korcsolya alá valót egy jól ismert figura, DJ Dzi fogja biztosítani.

De mégis hogy fogtok hazajutni, vetődhet föl az égető kérdés. Aggodalomra semmi ok, erre is gondoltak a szervezők! Nem kell attól tartani, hogy lekésitek az utolsó járatot, hiszen jóvoltukból két buszútvonal közül is választhatsz. Tehát bátran adjátok át magatokat a csúszás örömének!
A buszok 00:20-kor indulnak az alábbi útvonalakon:
1.Busz: Jégpálya - Petőfi sgt – Dugonics tér – Széchenyi tér – Vedres utca – Sportcsarnok – Móra Ferenc Kollégium – Szilléri sgt. - Csillag tér – Rókusi krt. (nagy Tesco)
2.Busz:Jégpálya – Petőfi sgt. - Csongrádi sgt. - Mars tér – Károlyi Mihály Kollégium – Öthalmi Diáklakások.

Vajon ki fog a legtöbbet elhasalni? Te végig talpon tudsz majd maradni? Esetleg tudnátok ketten, hárman, esetleg négyen szinkronban csúszni? Hamarosan kiderül, hogy neked és a barátaidnak sikerül-e meglovagolnotok a jeget! Nem baj, ha nem vagy profi, sőt az sem baj, ha nem korcsolyáztál még soha. A lényeg csak az, hogy érezd jól magad! Ha nem megy még elég jól, biztosan lesz időd beletanulni. Gyere el és élvezd velünk az estét!

Sok szeretettel várunk mindenkit egy fergeteges közös csúszás-túrára. Tartsatok velünk Ti is!

Képek forrása: sztehap, partyponty

A szerzőről