Pp kicsi 45
2018-09-25
12642481 1003393533067674 2355087359424907191 n

Fiúk-lányok: jégre föl!

Ez lehetne a február 16-i Jeges Est jelszava, amelyen szerkesztőségünk is élvezettel csúszkált és szórakozott. Noha nem Csodaországban jártunk, hanem a Szegedi Műjégpályán, legalább olyan jól mulattunk, mint Aliz, ha nem még jobban!

 

Volt ott zene, csinos lányok, helyes fiúk, korcsolyák és szárnyalás a jég tükrén vagy éppen bukás, ha úgy hozta Fortuna. A kellemes hangulatú rendezvényen sok más résztvevővel beszélgethettünk (például sorban állás közben), de éppúgy akadt lehetőség „elvonulásra”, egymás menedzselésére vagy akár csoportos bakiparádéra. Persze saját eséseinken is ugyanakkorákat nevethettünk, mint a többiek ügyetlenkedésein. A szervezők azonban még csábítóbbá tették a programot. Ugyanis nemcsak maga az esemény volt ingyenes, hanem még díjmentesen haza is buszoztattak minket. A buszjárat két irányban indult el, így tehát kiszolgálták valamennyi hallgató igényét. Nem is beszélve arról, hogy SZTE-s diákigazolvánnyal úgy tudtunk korcsolyát kölcsönözni, hogy nem kellett miatta mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

A tavalyi bálon is remekül mulattunk

Összegezve tehát miért is gyere el, ha legközelebb jeges est lesz? Mert jó és könnyed kikapcsolódás, nem drága, együtt lehetsz a barátaiddal és mindeközben még a csúszkálás-bohóckodás-közösségi élményét is élvezheted. Ismerkedj, csúszkálj bátran és hallgasd a jobbnál jobb zenéket! Ahogy elnéztük a szép számmal megjelent társaságot, mindenki jól érezte magát. Mi bizonyosan, és aki nem jött el, azt csak bátorítani tudjuk: legközelebb feltétlenül látogasson el! Avagy fiúk-lányok: jégre föl!

A szerzőről