Pp kicsi 45
2019-01-16
O books facebook

Jegyzettám? - Irány a Medicina Könyvesbolt!

ETSZK-s hallgatók, bővült a megvásárolható és megrendelhető könyvek palettája - tájékoztató a Medicina Könyvesbolttól.

A Kígyó utca és a Tisza Lajos körút sarkán már több mint három évtizede könyvesbolt működik. 1992-ben került az üzlet a Medicina Könyvkiadó birtokába, azóta látja el az orvosi egyetem és az egészségügyi főiskola hallgatóit szakirodalommal.

A Medicina Kiadó teljes palettáján kívül ismeretterjesztő kiadványok, gyermekkönyvek és szépirodalmi művek széles választékát találja meg a betérő érdeklődő. Ha segítségre van szükség, a tapasztalt kollégák készséggel állnak a vevők rendelkezésére.

A Szegedi Tudományegyetemmel együttműködve a magyar és idegen nyelvű képzésekhez minden elérhető tankönyv, jegyzet és szakirodalom fellelhető a Medicina Könyvesboltban. A kötetek szerzői közt gyakran látunk az egyetemi és főiskolai képzés során megismert neveket, szegedi professzorok, tanárok neveit.

Az orvosi, fogorvosi és egészségügyi kar hallgatói a kiadó szakkönyveire 10% engedményt kapnak, akkor is, ha igénybe veszik a jegyzettámogatást. A jegyzettámogatás minden nappali tagozatos hallgatónak jár, felhasználásakor csak a diákigazolványra, illetve ideiglenes diákigazolvány esetén egy vonalkódra van szükség, amelyet a pénztárban kell felmutatni. A bolt munkatársai szívesen megmondják, milyen összeg áll még rendelkezésre a támogatásból. Nem muszáj ugyanis egy összegben igénybe venni, csak a határidőt kell figyelni, amely az első félévben általában január közepe, a második félév esetén július közepe.

Nagyon jó érzés, hogy amíg van a támogatásból, csak az ár negyedét kell fizetnie a diáknak, három negyedét teszi ki a kedvezmény. A bolt teljes készletéből lehet válogatni, nincs megkötés, bármelyik könyv megvásárolható ily módon.

Ami éppen nincs az üzletben, meg lehet rendelni, legyen az magyar vagy külföldi kiadvány. Idegen nyelvű szakkönyveket főként könyvtárak vagy végzett orvosok, egészségügyi szakemberek részére hozat meg a cég, de bátran rendelhetnek hallgatók is!

A diákok a szaknyelv elsajátításához is, a nyelvvizsgára készüléshez is találnak anyagot az üzletben.

A Medicina Kiadó honlapján mindenki 10% internetes kedvezménnyel rendelhet, ha az üzletben veszi át, a szállítási költséget megtakarítja. Az aktuális hírekről a legnépszerűbb közösségi portálon is tájékozódhat az érdeklődő: Könyvesbolt Medicina.  

A tájékoztató szövege írta: Molnár Hedvig Katalin (boltvezető)

A szerzőről