Pp kicsi 45
2019-04-26
Clash royale

5 játék, amit biztosan szeretnél a mobilodra

Unatkozol? Van 5 tippem! 

Rayman Adventures

Ingyenesen, iOS és androidos készülékeken egyaránt belevethetjük magunkat a kalandba. A játékban keveredik az akció és a platformfeladatok megoldása. Rengeteg dologra kell, figyeljünk, hogy egy adott pályát 100%-osra tudjunk megcsinálni. Ez lehetőséget ad arra, hogy megunhatatlanul, mindig új kihívások elé állítson minket a játék. Feladatunkban a viking harcos, Barbara nyújt segítséget. Az ellopott ereklyék megtalálásáig rengeteg misztikus pályán fogunk áthaladni és ha ezt gondolkodva tesszük, az élmény is nagyobb lesz. 

Soccer Stars

Rendkívül szórakoztató, gombfoci elemeire épülő játék. Azzal, hogy folyamatosan előrébb kerülhetsz a ranglétrán a teljesítményed függvényében, eléri azt, hogy függővé válj. Igen, ezáltal internetkapcsolat is szükséges hozzá, de offline módban gyakorolhatsz a barátoddal is. 

Swamp Attack

Csak úgy, mint az előző két játék, a Swamp Attack is elérhető iOS-en és Androidon is. A béke szigetén, távol a civilizációtól, magányosan a mocsárban, csak a rádió, illetve a varangyok hangjára billegtethetjük magunkat a hintaszékben. Azonban a nyugalomnak hamar vége: agresszív krokodilok, szúnyogok, földönkívüliek, mosómedvék próbálják megzavarni a környék idilljét. Fejlesztve karakterünket pedig, egyre hatásosabb gyilkológépek leszünk. A legnagyobb, hogy mindezt country zenére tehetjük, mint a filmekben. 

Clash royale

Azt mondják, elkészült a tökéletes mobiljáték. Mindössze 12 óra alatt ért az összes letöltési és beviteli toplista élére. Az ellenség folyamatosan küldi ránk katonáit, nekünk pedig megvédve tornyainkat, célunk lerombolni az övéit. Keverve egy kis kártyajátékkal, rengeteg pakliból választhatunk, ami meghozza a legnagyobb fordulatokat egy mérkőzésen. Ügyesen variálni a paklit és megfelelően válaszolni az ellenfél támadásaira: ez lehet a siker kulcsa.

Forma1 Race Stars

A versenyzés természetesen nem maradhat ki az unalmas utazás közben, így telik a legjobban az idő. A Forma1-es pilótákat rajzoljuk bele egy mesébe, fűszerezzük meg egy kis Crash Bandicoot Racinggel (különböző segédeszközök felvételekor, akár lőhetünk a többi versenyzőre) és máris élvezhető egy egyszerű mobilos autós játék. 

 

Forrás: pcguru.hu, letoltokozpont.hu, mobilarena.hu, index.hu 

A szerzőről