Pp kicsi 45
2019-03-19
10399500 1742690025952899 1548310578417744773 n (1)

Slam Poetry? Igen!

A Szegedi Egyetemi Rádióban ezen a héten is tájékozódhatsz az aktuális hírekről és programokról, mint például a jövő heti Slam Poetry verseny. :-) 

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek. 

Hétfőn délután 4-től indul a Mjuzik a legfrissebb zenei hírekkel, mint hogy Michelle Obama maga mellé gyűjtött igazi nagy hangokat, így együtt énekel többek között Kelly Clarksonnal, Missy Elliottal, Kelly Rowlanddel és Zendayával. Aztán 6-tól a NeszeSZER és a csajos témák veszik át a főszerepet: a szingliség örömeiről és árnyoldalairól, vicces és elbénázott randikról, társkeresésről fogunk beszélgetni. Majd a nap zárásaként 8 óra után a Meet the Gangben Hagus lükteti az ütemet.

Kedden délután 4 órától vár a Mozigépész, ahol az Eddie, a sas című alkotás mellett, beszélünk az életrajzi filmekről úgy àltalában.  Este 6-tól indul a Gamer, ahol a Quantum Break  berobbanását és  a március végén érkezett új játékokat fogjuk bemutatni, mint többek között a The Division vagy a UFC2.

Szerdán déltől a Szabad ötletek újra a rapszövegek felé indul majd el, majd a soron következő Slam Poetry-est lesz a téma, összevetjük a posztmodern versekkel a modern slamszövegeket. Délután 4-től a SZTE-siben kielemezzük a Barcelona-Real Madrid mérkőzést és a labdarúgó BL eredményeit is megvitatjuk majd. Kicsit rendhagyóan ezen a héten már 6-tól hallgathatjátok a Partyponty adását, amelyben a programajánlón kívül a szokásos izgalmas hírek is előkerülnek a nagyvilágból.

Pénteken 4-től ismét SZTE-si, ahol a sportvilág aktuális történéseivel fogunk foglalkozni. Végül este 6-tól pörög a 40SZER, a heti slágerlista!

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-)

Fotó: facebook

A szerzőről