Pp kicsi 45
2018-09-25
644 jegpalya03

TTIK-s Jeges Est: Jégre Fel!

Karunk hallgatósága a Szeged városi műjégpályán csillogtathatta meg korcsolyázási tudását.

Az előző évekhez hasonlóan nagy érdeklődéssel várták a hallgatók az eseményt. Az mondhatni már megszokott látvány, hogy a nyitás előtti 30 percben csak egyetemistával volt megtömve a 4-es villamos, hiszen a Jeges Esten bárki részt vehetett ingyenesen, aki érvényes SZTE-s diákigazolvánnyal rendelkezett.

A magam nevében szólva - aki általában évente 3-4-szer száll jégre - az első 30 perc a visszaszokásról szólt, és láttam ezzel nem vagyok egyedül. Igazán szép képet alkotott a sok profi „szlalomozása” és a még több kezdő bukdácsolása, viszont ez a szintkülönbség nem okozott problémát. A talpalávalót (vagy korcsolyaalávalót, ha kicsit fagyosan akarunk fogalmazni - a szerk.) Dj Edemlock szolgáltatta, a megfáradt sportolók pedig a büfénél enyhíthettek szomjúságukon.

Az este folyamán nem csak korcsolyázni volt lehetőség, hiszen erről a rendezvényről sem maradhatott el a már megszokott tombola, ahol különböző kuponokat, bérleteket és belépőket lehetett nyerni.

A jégpályán éjfélig volt lehetőség körözgetni, majd a szervezőknek hála, három időpontban két-két busz is indult a város főbb pontjaira - mindez ingyen és bérmentve.

A Jeges Est, és karunk másik H2O-alapú szórakozási lehetősége, a Nedves Est is bizonyítja, mekkora kereslet van az ilyen szórakozási és sportolási lehetőségekre. Jövőre találkozunk!

Fotó: Szeged.hu

A szerzőről