Pp kicsi 45
2019-03-19
66623 1091469057551908 3513233925603356066 n

SZEN-lázban ég a SZER!

Minden a Szegedi Egyetemi Napok körül forog. :) Hallgassátok, ahogy forgunk, sőt... pörgünk a szer.fm-en!

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek. 

Hétfőn délután 4-től a legfrissebb zenei hírekkel és a Szegedi Egyetemi Napok fellépőivel indul a Mjuzik. Aztán 6-tól a NeszeSZER és a csajos témák veszik át a főszerepet: a szingliség örömeiről és árnyoldalairól, vicces és elbénázott randikról, társkeresésről fogunk beszélgetni. Majd a nap zárásaként 8 óra után a Meet the Gangben Hagus lükteti az ütemet.

Kedden délután 4 órától vár a Mozigépész, ahol a a Hardcore Henry kapcsán videojáték adaptációkról beszélünk majd. Aztán maradunk ugyanezen a vonalon: este 6-tól indul a Gamer, ahol a Quantum Break  berobbanását és  a március végén érkezett új játékokat fogjuk bemutatni, mint többek között a The Division vagy a UFC2.

Szerdán déltől a Szabad ötletekben a magyar költészet napjával kapcsolatos hétfői slam poetry-s közönségtalálkozóról, a Slam-klubról, a haiku műfajáról és ezzel kapcsolatban az animék japán irodalmi motívumvilágáról esik majd szó. Délután 4-től a SZTEsiben az SZTE EHÖK SE futsal, a Szedeák csapatának újabb mérkőzése, a labdarúgó bajnokok ligája –  a keddi meccsek és tovabbjutók kielemzése – valamint az amerikai kosárlabda bajnokság, azaz az NBA lesznek a főbb témáink.

 

A hét második felében pedig kitelepülünk a Hattyas sorra és a Szegedi Egyetemi Napok forgatagából jelentkezünk. Keressetek minket a helyszínen bizalommal!

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-)

A szerzőről