Pp kicsi 45
2019-03-19
Workshop hero happiness 1 (1)

Le ne maradj!

Az SZTE EHÖK Kulturális és Szabadidő Bizottsága ezen a héten sem tétlenkedik. Lássuk, mi vár ránk erre a hétre!

 

Kedden a félév utolsó előtti JATE Borklub, azaz a félév hetedik borkóstoló állomása következik. Ez alkalommal a zalai borvidékbe kóstolhatunk bele. A részvételi díj SZTE-seknek 1000, külsősöknek 1500 Ft. Jelentkezni az rkb@ehok.u-szeged.hu email címen tudtok „borkóstoló” jeligével. Helyszín: JATE – kis terem. Maximum létszám: 40 fő. A résztvevők 5x1 dl bort kóstolhatnak meg. Gyors fejszámolás: az fél liter, nehogy a fejetekbe szálljon… :-)

Szerdán a Top Tours Kupa a gokart szerelmeseinek kedvez. A fél 5-kor kezdődő Gokart Bajnokság részvételi díja 1000 Ft/fő. A rendezvény helyszíne: Kossuth Lajos sugárút 1196727 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 119.6727 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 119. Jelentkezni az rkb@ehok.u-szeged.hu e-mail címen lehet.  A Kupa győztese nem marad jutalom nélkül: egy 2 fős úttal lesz gazdagabb a TOP Tours Utazási Iroda jóvoltából.

Szintén szerdán a Belvárosi Moziban, ahogy minden héten, ezúttal is vár az SZTE EHÖK Moziest. Most a többeket megosztó Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmet izgulhatjuk végig –  hallgatókként csupán 500 Ft-ért. A kedvezményes jegy regisztrációhoz és jelentkezéshez kötött, amit a www.kultura.sztehap.hu oldalon tudtok holnap 16 óráig.  A kedvezményes jegyátvételre este 6 és fél 8 között lesz lehetőség. Természetesen jöhetnek külsősök is: nekik nem kell regisztrálni, azonban rájuk a www.belvarosimozi.hu honlapon feltüntetett árak érvényesek. A filmet szinkronosan vetítik.

 

A programokhoz jó szórakozást kívánunk! :-)

 

Fotó: www.wheeinstitute.com

A szerzőről