Pp kicsi 45
2019-03-19
Happy dog

Le ne maradj!

Az SZTE EHÖK Kulturális és Szabadidő Bizottsága ezen a héten sem tétlenkedik. Lássuk, mi vár ránk erre a hétre!

Hétfőn az Egyetemi Póker Bajnokság SZOTE fordulójával indul a hét. Ahogy eddig is, most is a JATE kistermében 19:30-kor kezdődik majd a program. Minden fordulóból 3 fő jut tovább, akik a május 2-ai döntőn mérik össze a tudásukat a fődíjért, ami nem más, mint egy LCD TV. Jelentkezni ide csak kari hallgatókként tudtok az rkb@ehok.u-szeged.hu címen, ahol mindenképp meg kell jelölni, hogy a SZOTÉ-s fordulóra jelentkeztek.

Kedden szomorú, de a félév utolsó, azaz a  8. borklub állomásához érkezünk. Ez alkalommal a ménesi borvidékbe kóstolhatunk bele a JATE borklubon. A részvételi díj 1000 Ft SZTE-seknek és 1500Ft külsősöknek. Jelentkezni az rkb@ehok.u-szeged.hu mail címen "Borkóstoló" jeligével tudnak. Helyszín: JATE kisterem. Max létszám: 40 fő. 5x1 dl bort kóstolhattok meg az este folyamán. Hé, az még mindig fél liter... :-) (Aki elkeseredne: nemsokára itt a Borfesztivál!)

Szerdán az SZTE EHÖK kétféle programot is tartogat nekünk. A színházlátogatásra csak SZTE-s diákok jelentkezhetnek, amit a www.kultura.sztehap.hu honlapon egy rövid regisztráció után lehet. Most a Szimpla szerda című darabot nézhetjük meg a Kisszínházban 500 Ft-ért. Mikor máskor, ha nem szerdán? :-)

Illetve, a Belvárosi moziban láthatjátok A főnök című vígjátékot. A kedvezményes jegy 500 Ft. Ehhez regisztráljatok és jelentkezzetek a www.kultura.sztehap.hu oldalon! Kedvezményes jegyátvétel 18:30-20:00 között van a helyszínen. A programhoz nem feltétlenül szükséges egyetemistának lenni, bárki jöhet – ez esetben nem kell regisztrálni és a www.belvarosimozi.hu honlapon feltüntetett árak érvényesek. A filmet szinkronosan vetítik.

Csütörtökön szintén kettőből választhattok. A TOP Tours Kupa következő állomása a Konzol Bajnokság. A Kupa győztese egy 2 fős úttal lesz gazdagabb a TOP Tours Utazási Iroda felajánlásából. A rendezvény helyszíne: JATE kisterem (6727, Szeged, Kossuth Lajos sgt. 119.) Jelentkezni az rkb@ehok.u-szeged.hu e-mail címen lehet. Részvételi díj nincs. A rendezvény 18:00-kor kezdődik. FIFA 2016-os játékkal játszhattok majd. Továbbá ismét lesz hallgatói színházlátogatás 500 Ft-ért, méghozzá Az üvegcipő című vígjáték a Kisszínházban. A jelentkezéshez itt is szükséges regisztrálni a www.kultura.sztehap.hu honlapon.

Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! :-)

Fotók: www.urdogs.com

A szerzőről