Pp kicsi 45
2019-03-19
O spiderman facebook

A filmtörténelem legforróbb csókjai

A legizgatóbb nyelves puszik egy helyen

Rachel McAdams & Ryan Gosling /Szerelmünk lapjai – The notebook/

Van emberi lény, aki még nem látta volna ezt a romantikus remekművet? A Szerelmünk lapjai többek között azért is kifogástalan alkotás, mert McAdams és Gosling akár a való életben is lehetne egy pár. Tökéletes a kémia közöttük, amit a fordulatos és meghökkentő forgatókönyv megsokszoroz.

Shailene Woodley & Ansel Elgort /Csillagainkban a hiba – The fault in our stars/

Az elmúlt időszak legjobb romantikus tinifilmjében a két fiatal a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkedik meg egymással. A lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát. Hazel és Gus ennek ellenére teljes életet akar élni. A csókot sajnos csak ilyen rossz minőségben találtam meg:

Tobey Maguire & Kirsten Dunst /Pókember – Spider-Man/

Az egyik kedvenc csókom: fejjel lefelé, esőben. Nem csak romantikus és szenvedélyes, hanem izgalmas (lassú maszklevétel) jelenetről van szó.

Juliette Binoche & Johnny Depp /Csokoládé – Chocolat/

Lasse Hallström kiváló filmjében egy titokzatos csokoládébolt megnyitása valóságos háborút robbant ki egy francia kisvárosban. Az üdítő újítást egy a lányával céltalanul utazgató asszony hozza. Ám Reynaud grófja (Alfred Molina) meggyőződéssel vallja, hogy Vianne csokoládékülönlegességei erkölcsi romlásba taszítják a várost.

Sarah Michelle Gellar & Selma Blair /Kegyetlen játékok – Cruel intentions/

Leszbikus csók tanítása a férfitársadalom legnagyobb örömére!

Josh Hartnett & Kate Beckinsale /Pearl Harbor: Égi háború – Pearl Harbor/

Michael Bay egyik legjobb filmjében 1941 végén járunk, amikor elérkezik a második világháború fordulópontja. A Pearl Harbor-i csatát a legvéresebbek között tartjuk számon: a japán légierő megtámadta Amerika csendes-óceáni flottáját. Ben Affleck, Josh Hartnett és Kate Beckinsale szerelmi háromszöge pedig tovább bonyolítja az amúgy sem faék egyszerűségű sztorit.

Kristen Stewart & Robert Pattinson /Alkonyat – Twilight/

A „mindenki” által ismert Alkonyat egy rossz film. Viszont vannak nagyon hatásos jelenetei, amivel emlékezetes tud maradni. Ilyen például a vámpír-baseball vagy éppen az első csók a szerelmes vérszívó és a vágyakozó leány között. A Stephenie Meyer azonos című regényéből készült romantikus fantasyt lehet utálni, de vannak figyelemre méltó képsorai. 

Reese Witherspoon & Ryan Phillippe /Kegyetlen játékok – Cruel intentions/

- I’m impressed.
- Well, I’m in love.

A milliomosok gondtalan életét élő Sebastian és mostohatestvére, a szép Kathryn gonosz versengésbe kezd: az győz, aki a legtöbb szívet tudja meghódítani és porba tiporni. Ám a fiú bajba kerül, amikor megismerkedik Annette-tel.

David Kross & Kate Winslet /A felolvasó – The reader/

A második világháború után a kamasz Michael rosszul lesz az utcán, és egy ismeretlen nő segít neki hazajutni. Felgyógyulása után a fiú felkeresi a nála kétszer idősebb Hannát, hogy megköszönje neki a segítségét. Szenvedélyes és titkos viszony alakul ki kettejük között. Ez pedig még közel sem a teljes sztori. Íme a korhatáros csókjelenet:

 

Forrás: filmsite.org, mtv.com, hvg.hu, velvet.hu, imdb.com, port.hu

A szerzőről