Pp kicsi 45
2019-01-16
13055434 1033937013353640 8288021623473210852 n

Elő a sportcipőkkel!

A félév során már többször volt lehetőségünk bizonyítani, hogy tudunk inni, enni és szórakozni is. Most itt az alkalom, hogy búcsút vegyünk a fentiek során összegyűjtött kalóriáktól, és megdolgoztassuk a titrálásban/katicagyűjtésben/integrálásban/kattintgatásban megedződött izmainkat.

A félév végi nagy zh hullám előtt még egy nagyszabású program áll előttünk. Április 28-án, csütörtökön vár bennünket a Hattyas sori Sportközpont, egyetemünk legnagyobb karának sportnapjával.

A TTIK HÖK igazi majális hangulattal, és számos programmal készült nekünk erre a napra. Ezek nagy része délben vagy délután kezdődik, így a dékáni szünetnek köszönhetően már időben ott lehetünk a Hattyason’.

A kilátogatók biztosan nem fognak unatkozni egész nap. A számos kiállító (többek között a Magyar Olimpiai Bizottság, PlazmaPont, ESN), látványos bemutatók (rúdtánc, ironman, airsoft), értékes díjazású bajnokságok (többféle csapat és egyéni sportban) és további emlékezetesnek ígérkező versenyek (sör-virsli verseny, lábszépségverseny) mellett nevezés nélkül kipróbálható programok (gokart, buborékfoci, tépőzáras fal) is várnak ránk.

Az aktív sportok iránt csak mérsékelten érdeklődőket szívesen látják a konzol- és szellemi bajnokságokon.

A bajnokságokon való részvétel feltétele az előzetes nevezés. Ezt egy a ttiksportnap@gmail.com-ra küldött e-maillel tudjátok megtenni. A jelentkezés nem igényel különösebb írói vénát, hiszen az üzenetben (csapatsport esetén) a csapat neve, az indulók neve, EHA kódja és szakja kell, hogy szerepeljen. A nem TTIK-s hallgatók esetén a szakot nem kell feltüntetni. Az üzenet tárgya pedig az adott sport neve legyen.

A nevezés 26-án, kedden 22 órakor zárul. Fontos még megjegyezni, hogy a jelentkezéseteket a helyszínen véglegesíteni kell, ehhez pedig szükség lesz a diákigazolványotokra, TTIK-s hallgatóként pedig a TTIK-s kártyátokra is. Erre már 9 órától lehetőségetek lesz.

A jelentkezési határidő lejárta után kerül majd ki a versenyeken résztvevők pontos beosztása az esemény facebook oldalára. Itt a szervezők felsorolták a különböző bajnokságokat is, minden fontos részlettel együtt. Egyes bajnokságok lebonyolításában és a díjak átadásában Nagy Péter, magyar csúcstartó, többszörös magyar bajnok, olimpikon súlyemelő, Kovács Eszter EB 2. helyezett fekvenyomó és Köteles Mária, világbajnok erőemelő és EB csúcstartó is segédkeznek majd. A bajnokságok eredményei mellett az is kiderül majd, hogy melyik szak viselheti egy évig a megtisztelő „TTIK legsportosabb szakja” címet.

Az SZTE Életvezetési Tanácsadó központnak köszönhetően többek között speciális sportolási lehetőségeket is kipróbálhatunk majd az Egyetemi SANSZ nap keretében.

Idén először egy (innen letölthető) applikáció segít majd még inkább közösségi élménnyé változtatni a versenyeken való részvételt. A letöltők között SZIN bérletet, tesztvezetést és sört sorsolnak ki. Már kiérkezéskor érdemes regisztrálni, hiszen ekkor kapunk a szervezőktől egy füzetet, amibe a különböző helyszíneken gyűjthetjük majd a pecséteket, amelyekért sört, lángost és pólót is kaphatunk. Ehhez csak egy TTIK-s kártyára lesz szükségünk, ami továbbra is ingyenesen átvehető a TTIK HÖK irodán, nyitvatartási időben.

A nap végén pedig vár bennünket a Zacc Caffe egy buli előtti alapozásra, majd a JATE Klub after bulija, ahol Victor Smith és Dj Szatmári felelnek a nap megfelelő zárásáért.

A csütörtöki nap legfrissebb és legfontosabb információi itt megtalálhatóak.

Csütörtökön a Sportközpont átalakul izgalmas emlékek, jövendőbeli vicces történetek, sportnapos pólók és ajándék sörök potenciális lelőhelyévé. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy kimenjünk, és próbáljunk ezekből minél többet begyűjteni.

Képforrás

A szerzőről