Pp kicsi 45
2019-03-19
3d5f5fa3430c20ad8e03385fc8424f4d xl

Madonna fia az utcán csövel...

Szegedi Egyetemi Rádióban ezen a héten sem unatkozunk. Ne féljetek, most sem maradtok kedvenc hallgatói rádiótok nélkül! :)

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek.

Hétfőn délután 4-től a Mjúzik és az aktuális zenei témák veszik át a főszerepet, lesznek dalpremierek és például szó esik arról is, hogy Madonna fia miért is csövezik a híd alatt… Majd a nap zárásaként 8 óra után a Meet the Gangben Hagus lükteti az ütemet.

Szerdán déltől a Szabad ötletekben Jagos István Róbert Félresértett szavak című verseskötetének színházi adaptációjáról, a darab rendezőjével, Spitzer Jenővel beszélgetünk. Délután 2-től az oktatási ügyekre térünk át a SZTEreoban: érettségi-hét van, így a magyar-matek-töri érettségik, az egyetemre jutás lehetőségei vagy épp ellehetetlenedése a magas ponthatárok miatt is téma lesz majd. Emellett megvitatjuk, hogy egy bajor iskolában vissza akarják hozni a Mein Kampfot, hogy a diákok jobban megértsék a nemzetük történelmét, illetve hogy egy washingtoni szurkolócsapatnál  megszabták, hogy hogy kell kinéznie egy ideális tagnak...

Végül péntek este 6-tól pörög a 40SZER, a heti slágerlista!

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-)

 

Fotó: hellourban.com

A szerzőről