Pp kicsi 45
2018-09-25
12985544 10154704668493368 8720110433372658102 n

Újítások, soha nem látott fellépők - Régi helyszín, megszokott EFOTT

„… az ország legnagyobb hallgatói bulija” „… csak szabadon!” „Nincs olyan probléma az életben, amit ne feledtetne el egy hét az EFOTT-on!”

Elég csak pár szlogent említenünk, mégis rögtön tudjuk, vajon melyik fesztiválról is van szó. Bár korábbi cikkünkben már beszámoltunk néhány újdonságról, de vajon mit tartogatnak még számunkra a szervezők? Amiben biztosak lehetünk: fergeteges hangulat, növekvő látogatottság és minőségi koncertek!

A napokban az EFOTT hivatalos oldalán közzétették a teljes Line Up-ot, ha pedig valaki szemfüles volt és már átnézte, láthatta, hogy idén rendkívül színes lesz a fellépői gárda. Szinte minden stílus képviselteti magát a színpadokon, rengeteg magyar és külföldi előadó által. Legyen az akár ska, hip-hop, punk, elektronikus, alter, rock vagy poprock, mindenki megtalálhatja a kedvére valót - de nézzünk csak bele, hogyan is alakul az idei felhozatal!

A hazai előadók közül kiemelve pár nevet, a Brains, a Bagossy Brothers Company, a Blahalouisiana, a The Biebers, a Cloud 9+, Kowalskyék és az idén 10 éves Magashegyi Underground is biztos, hogy új dalaikkal készülnek nekünk.

Ha ez még nem lenne elég, akkor azt is meg kell, hogy súgjuk, elektronikus vonalon rendkívül odatette magát most az EFOTT. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy számos magyar és külföldi előadó jóvoltából a HÖOK party arénájában, éjjel-nappal csak elektrót hallhatunk majd. Mind a brit származású Zomboly, aki többek közt magáénak tudhatja a Dad Intentions című slágert, valamint Headhunterz, a Steve Aokival közös, The Power of Now számával idén lépnek először hazai színpadra. Rudimental-t csak és kizárólag az EFOTT-on hallhatjuk, sőt elmondásuk szerint, könnyen előfordulhat, hogy a koncertjük után Ők maguk is velünk együtt buliznak az este hátralévő részében. Ezenkívül ellátogat hozzánk a holland Firebeatz, a Tsunamit jegyző Borgeous és a szintén hatalmas hírnévnek örvendő Pendulum zenekar is, ez utóbbi pedig külön Verse-vel és DJ szettel készül a hallgatóságnak. A sok idegen név mellett, azonban ne feledkezzünk meg a stílus hazai képviselőiről sem, mint például Pixa, Palotai, Metzker Viki, Andro és JumoDaddy.

A jó hír pedig az, hogy idén először, közkívánatra reggel 8-ig bulizhatunk és őrülhetünk meg az eddig felsoroltakra és még többre!

A helyszín és az árak tekintetében, újdonságokkal és jól bevált dolgokkal szembesülhetünk. A szervezők úgy döntöttek, hogy bár dupla akkora területen fog zajlani a fesztivál, az árakból nem engednek és továbbra is az egyik legmegfizethetőbb nyári programot hozzák el nekünk a megszokott ital-, étel- és jegyárakkal együtt. Mégis a rengeteg visszajelzés és az eddigi tapasztalatok alapján számos változás van tervben, mint például a vizesblokkok kiépítése, a jobban kitervelt és megfelelőbben kialakított útvonalak, megtöbbszörözött sávok beléptetéskor és korábban nyíló kemping. De nem kell aggódni, a jónak bizonyult dolgok azért maradnak. Ilyen a napközbeni sportolási lehetőség, a tóban való csobbanás, a civil falu és a délutáni humorista simogató, Kiss Ádámmal, Dombovári Istvánnal, Jankovics Péterrel és Szobácsi Gergővel.

Ha pedig az eddig felsoroltak után kedvet kaptál eláruljuk, jelenleg mik a legfrissebb jegy akciók: két fesztivált látogathatsz meg egy EFOTT+FEZEN kombinált bérlettel, amelyet 25ezer forintért tudsz megvásárolni.A másik spórolási lehetőséget pedig az EFOTT & ISIC hetijegyet tudhatod magadénak, ugyanis az első száz vásárlóval együtt, hetijegyed mellé ajándék ISIC kártyát kapsz, mellyel ingyen buszjárat visz a Velencei vasútállomástól a fesztivál helyszínéig.A promóció után 1500 Ft-ért fogod tudni megvenni a kártyát.

Mi már tűkön ülve várjuk, hogy elteljen a maradék három hónap,miközben az EFOTT spotify listájával hangolódunk a nyárra és az újabb velencei csobbanásra. (Addig is, hogy naprakészek maradjatok, a legfrissebb infókért kövessetek minket és az EFOTT Facebook oldalát továbbra is.)

 

A szerzőről