Pp kicsi 45
2019-03-19
Tanchaz09 konya bela 1200x800

Szegedi Egyetemi Rádióban ezen a héten sem unatkozunk. Ne féljetek, most sem maradtok kedvenc hallgatói rádiótok nélkül! :)

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek.

Hétfőn a csajos témákkal indul a nap, egész pontosan a NeszeSZERrel este 6-tól. Műsorunkba most vendégműsorvezetőt hívtunk, akivel végre kicsit javul a nemek aránya – egymásnak feszítjük a nemi különbségeket bizonyos aspektusokban... Majd a nap zárásaként 8 óra után a Meet the Gangben Hagus lükteti az ütemet.

Kedden délután 4-től a Mozigépészben górcső alá vesszük  A kommuna című filmet és Till Attila új rendezését, a Tiszta szívvelt.

Szerdán déltől a Szabad ötletekben a gyermekversekben és -dalokban illetve mondókákban fellelhető erotikus tartalmakról és azok hatásáról beszélgetünk.  Este 8-tól pedig indul a PartyPonty, ahol az aktuális programajánló mellett szóba kerül az is, hogy az afrikaiak és a japánok miért is vannak ennyire oda  a magyar táncházért.

Csütörtökön délután 2-től az oktatási ügyekre térünk át a SZTEreoban: érettségi-hét volt, így a magyar-matek-töri érettségik, az egyetemre jutás lehetőségei vagy épp ellehetetlenedése a magas ponthatárok miatt is téma lesz majd. Emellett megvitatjuk, hogy egy bajor iskolában vissza akarják hozni a Mein Kampfot, hogy a diákok jobban megértsék a nemzetük történelmét, illetve hogy egy washingtoni szurkolócsapatnál  megszabták, hogy hogy kell kinéznie egy ideális tagnak... Majd rendhagyóan szintén csütörtökön, este 6-tól rajtol a Gamer, ahol jól kibeszéljük a legújabb videojátékokat, mint a Call of Duty, a Battlefield vagy a Maffia 3.

Végül péntek este 6-tól pörög a 40SZER, a heti slágerlista!

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-)

Fotó: szeretlekmagyarország.hu

A szerzőről