Pp kicsi 45
2018-04-22
14088534 1202457679786378 5539501007479952899 n

Kulturális Kavalkád az Összegyetemi Gólyatáborban

Már csak pár nap és kezdetét veszi a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának szervezésében a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó fesztiválja, azaz a „Welcome Camp – Összegyetemi Gólyatábor.”

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szeptember 8-10. között három világszerte ismert sztár is birtokba veszi az Összegyetemi Gólyatábor színpadát: a brit X-faktor győztes James Arthur, az ausztrál Pendulum Dj Set és a szintén brit Sigma Dj Set.

Idén különlegességekkel is készült a szervező EHÖK, hiszen a Frappé sátorban igazi kulturális kavalkád várja esténként a szórakozni vágyó közönséget. Hogy mit takar ez pontosan? 
„Három nap, három különböző műfaj.” – fogalmazott Patai Ádám, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat sajtófőnöke. Mint mondta, fontosnak tartják, hogy mindenki megtalálja a maga számára tetsző programot, így idén ebben a sátorban a három nap alatt három különböző műfaj várja a „táncoslábú” közönséget.

„Jampec Party, Salsa Est és Rozsdamaró Táncház. Három teljesen különböző stílus, három teljesen különböző réteg. Úgy gondoljuk, az ilyen bulik külön-külön is sok embert megmozgatnak, így reméljük, e műfajok kedvelői is kilátogatnak hozzánk és velünk töltik ezt a fergetegesnek ígérkező fesztivált.” – fogalmazott Lukács Levente, a rendezvény főszervezője.

Fontos, hogy a rendezvény külsősök számára is nyitott, így itt az újabb lehetőség, hogy együtt bulizzon kicsi és nagy, egyetemista és nem egyetemista.

Részletek ide kattintva érhetőek el.

A szerzőről