Pp kicsi 45
2018-04-22
14088534 1202457679786378 5539501007479952899 n

Magyar előadókból sem lesz hiány az Összegyetemi Gólyatáborban

Kígyóznak a sorok a jegyárusító helyeknél, hiszen van, aki már a karszalagját veszi át és van persze olyan is, aki még csak most kapott kedvet és váltja meg bérletét vagy napijegyét a „The Welcome Camp – Összegyetemi Gólyatábor” nevű rendezvényre.

Többször írtunk már róla, nemzetközi fellépők, többek között a brit X-faktor győztes James Arthur, az ausztrál Pendulum Dj Set és a szintén brit Sigma Dj Set is tiszteletüket teszik az Összegyetemi Gólyatábor nagyszínpadán.
A szervezők idén úgy látszik, mindenre gondoltak, hiszen a három sátor közül az egyik szintén ígéretesnek hangzik. A Frappé Kultúrblokk nevű sátorban igazi ínyencségek várják a fesztiválózni vágyó közönséget, többek között Rozsdamaró Táncház, latin Salsa est és Jampec Partyra tombolhat mindenki, aki szívéhez közelinek érzi ezeket a stílusokat.

Magyar fellépőkből szintén nem lesz hiány. Nem túlzás talán azt mondani, hogy a magyar könnyűzenei élet krémje is részt vesz a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó fesztiválján. A teljesség igénye nélkül, mindenképp érdemes megemlíteni a Kiscsillagot, a Brains-t, a Supernem-et, a Bohemian Betyars-t, a Cloud 9+-t vagy épp a Zaporozsec-et.

A zenekarok mellett természetesen hazánk legkiválóbb lemezlovasai miatt is érdemes lesz ellátogatni a rendezvényre, hiszen Andro, Gabor Kraft, Wondawulf és Jummodaddy, valamint Palotai és Ludmilla is a lemezek közé csapnak az esték folyamán.

A rendezvény továbbra is nyitott mindenki számára. Aki úgy érzi, kedvet kapott, hogy részt vegyen Szeged egyik legnagyobb buliján, igyekezzen, hiszen a jegyek vészesen fogynak.

További részletek ide kattintva érhetőek el.

A szerzőről