Pp kicsi 45
2019-04-26
Youth (1)

ParticiPlay

Jelentkezz Te is az ifjúsági cserére!

Jelentkezz a szegedi székhelyű Eurotender Egyesület ifjúsági cseréjére, amelyet szeptember 19. és október 2. között rendeznek meg a Nyárfás vendégházban. A szállás és a napi három étkezés biztosított. A csapatok Olaszországból és Észtországból érkeznek, Neked pedig lehetőséged van a magyar csapathoz való csatlakozásra.

Az ifjúsági cserékről bővebben itt olvashattok. A cél, hogy olyan nem formális módon tanulj és ismerkedj meg más országok kultúrájával és résztvevőivel, amely során te is tanulsz valamit és tapasztalatot gyűjthetsz. Ráadásul mindezt az Európai Unió támogatásával! Az Eurotender egy szegedi szervezet, amely ifjúsági programokat szervez. Jelentkezni a linkre kattintva tudtok, egy formanyomtatvány kitöltésével. Bárkit szívesen látnak 18 és 25 év között, aki végig részt tud venni a programon, az egyetlen kritérium ez mellett az, hogy társalgási szinten tudjatok angolul beszélni.

Az ifjúsági cserék általában egy-egy kötött téma köré épülnek. A Participlay lényege a játékpedagógia bemutatása, valamint az, hogy a résztvevők közösen egy új társasjátékot hozzanak létre, amelyet a tábor alatt Szegeden ki is lehet majd próbálni. A kulcsszavak a játékpedagógia és az ifjúsági részvétel. A program által nemcsak új embereket ismerhetsz meg és részt vehetsz egy remek eseményen, hanem fejlesztheted a nyelvtudásod és vállalkozó szellemedet is. A csaknem kéthetes időtartam első hallásra hosszúnak tűnhet, de az biztos, hogy unatkozni nem fogsz: minden nap színes programok, játékok és workshopok várják a táborozókat, illetve a kreatív rész, azaz maga a játék megalkotása szintén elfoglalja majd a résztvevőket.

Tehát, ha szeretnél az ősz derekán egy remek ifjúsági cserén részt venni, játszanál, ismerkednél és tanulnál, ne habozz: jelentkezz a magyar csapatba résztvevőnek. A szállásodat és az étkezésedet biztosítják, a jókedvedet pedig te hozod. Napi játékok, workshopok, előadások és új barátok várnak!

Jelentkezni, és a programról bővebben olvasni ezen a linken tudsz.

Ha pedig nem tudsz részt venni a kéthetes táborban, akkor gyere, és játssz velünk október elsején, ahol amellett, hogy kipróbálhatod a kész, vagy majdnem kész játékot, építő kritikákkal Te is hozzá tudsz járulni az alkotáshoz. Érdemes az oldalt figyelni, hiszen ott tudhatod meg, hogy hol van lehetőséged kipróbálni a nemzetközi csapat által kiötölt játékot.

 

 

képek forrása: eurotender.hu,wyrta.com,rotary.ca

 

A szerzőről