Pp kicsi 45
2018-06-19
Fuu

Pénteki „popmetal őrület” – avagy Fish! és Useme a JATE Klubban

Dupla lemezbemutató koncertet ad Szegeden a két rockzenekar. Felmentés nincs, garantált a jókedv és az önfeledt bulizás!

Október 7-én karöltve indult útnak a Fish! és a Useme, hogy mindketten élőben is bemutassák új, illetve első nagylemezüket a nagyérdeműnek. Az Idő Van és a Világvevő címet viselő albumok slágereit az idei Szegedi Ifjúsági Napokok már hallhatták azok, akik megnézték Senior Halékat és Csongor Bálintékat augusztusban az Újszegedi Partfürdőn. Holnap erre újra lehetőség nyílik: a tizenkét állomásos turné harmadik helyén szerepel a napfény városa, így szokás szerint mi sem maradunk ki a jóból. Az október 21-re eső mulatságnak az egyetemisták egyik kedvenc szórakozóhelye, a JATE Klub ad otthont.
Hazánk egyik legjobb koncertzenekarát már szinte senkinek sem kell bemutatnunk, a poprock-szupergrupp viszont most fog először zárt falak között játszani nálunk. A „Hal!-ak” legutóbbi itteni klubkoncertjéről részletesen beszámoltunk, amelyet ide kattintva olvashattok el. Az ötösfogat debütáló szerzeményéről pedig itt ejtettünk néhány szót.
A megjelenés erősen ajánlott, ugyanis péntek este a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep.

Kapunyitás: 20.00
21.00: Useme
22.00: Fish!

Jegyárak:
Kedvezményesen elővételben: 1.590 Ft
A koncert napján: 1.990 Ft

Belépőjegyek vásárolhatóak a helyszínen nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig: 10.00-tól programzárásig, szombaton: 22.00-tól szintén programzárásig), valamint online, a Tixa rendszerében.

A „hangverseny” Facebook-eseményét itt találjátok, amelynek megosztását és ismerőseitek meghívását „a törvény NEM bünteti!” – csakhogy a srácok kreatív szavaival éljek.

Ráhangolódásként:

Kép: www.facebook.com/fishzenekar

A szerzőről