Pp kicsi 45
2018-05-26
A star academy szt%c3%a1rja  oss%c3%b3 bal%c3%a1zs szegeden koncertezett

A Star Academy sztárja, Ossó Balázs Szegeden koncertezett

A TV2-n futó reality show-val egybekötött tehetségkutatónak indult Star Academy még mindig a képernyőn van, közben egy korábban kiesett versenyző, Ossó Balázs már a karrierjét tovább építve koncertezik. 

Tegnapi napon, Szegeden, az egyetemisták körében jól ismert Nyugi kertben lépett fel, és adott akusztikus koncertet Ossó Balázs, a kikapcsolódni vágyóknak. Számos, a tehetségkutatóban elhangzott dalt is előadott, illetve a már eddig megírt saját dalait is elénekelte, sőt még premierként elhangzott a legújabb dalából is egy kis részlet, amin még most folynak a munkálatok, de hamarosan a nagyközönség is hallhatja majd. Nagyon jó hangulatot hozott, hiszen nem csak élőben énekelte végig, a közel két órát, hanem egy szál gitár mellett kísérte magát, ami ritka manapság a zenészek körében, pedig rendkívül jó atmoszférát teremt.

A dalok között olykor vicces, hétköznapi vagy éppen személyes sztorikkal szórakoztatta a közönséget, és vezette elő a következő számot. Így mi, a nézők is közelebbinek érezhettük egy-egy akár saját dalát, aminek előtte elmesélte a történetét, vagy éppen a tehetségkutatóban előadott dalhoz fűződő élményét. Így kapcsolatot tartott a közönséggel, plusz fokozta a közvetlenséget, és azt a jó hangulatot, amit elhozott nekünk, Szegedre.

Különösen szimpatikus volt számomra, hogy egy kereskedelmi csatorna hétvégi reality-tehetségkutató műsorában történő szereplése után sem nagyzolt vagy szállt el magától, hanem kifejezetten az ellenkezője, és a fellépés alatti kis szünetben is megtalálta a hangot bárkivel, szívesen beszélgetett az őt körül vevő társasággal, illetve volt szerencsém a koncert végén nekem is beszélgetni vele. Közvetlenül mesélt, a Star Academy-s élményekről is, de egyaránt érdeklődött arról is, hogy nekünk, hogy tetszett a koncert. Azt is elárulta, hogy már korábban is lépett fel a Nyugiban, és még a továbbiakban is mindenképpen tervezi, mert nagyon jó hangulatú közönség fogadja őt minden alkalommal, és sokan várják, hogy ismét fellépjen.

Összegezve azt gondolom Ossó Balázsról, és a tegnap esti koncertjéről, hogy a műsorban is többször kiemelt szorgalom és tehetség, ha párosul, akkor abból egy ilyen remek hangulatú koncert születik, ahol az előadó épp úgy élvezi, és átéli a zenét – annak a könnyedségével, hogy egymagában egy gitárral áll a színpadon és a hangját adja mindehhez –, mint az őt körülvevő hallgatóság.

Sok szeretettel várjuk a következő koncertet! smiley

 

 

 

(kép forrása: facebook.com/BalazsOsso)

A szerzőről