Pp kicsi 45
2018-06-20
Egy

Főbb támogatói közé került a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata az SZTE EHÖK SE cheerleadereinek!

A lelkes MOL-Pick Szeged szurkolók már biztosan találkozhattak a csapat főbb mérkőzéseinek szüneteiben a csillogó pomponjaikkal, széles mosolyukkal, változatos koreográfiáikkal szereplő cheerleaderekkel. Ez a táncos és egyben akrobatikus elemeket, emeléseket is bemutató csoport bizony az SZTE EHÖK SE cheerleader szakosztálya.

A lányok - és most már fiúk is - tavaly, 2015. március 22-én léptek fel egy Löwen elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, ahol akkor még ódzkodva, meglepetten, elámulva a nagy és harsány közönség láttán, mutatták be a táncukat. Azóta már szinte az összes hazai meccsen ott van a szakosztály és buzdítják a roppant lelkes szurkolókat és velük együtt a csapattagokat is. Legutóbb a Telekom - Veszprém elleni, a szegediek számára győzelemmel záródó rangadón láthattuk őket.
Mondani sem kell, hogy egy-egy ilyen eseményre a fiúk és a lányok minden esetben rengeteg előzetes felkészüléssel, nagy lelkesedéssel és olykor izgalommal érkeznek.
Megtisztelő, hogy ezt a méltán híres hazai kézilabdacsapat egyre több támogatással próbálja honorálni. A legutóbbi gesztusként a szakosztály külön logót kapott, melyet a fellépő ruhákon is megjelenítettek. 
Az egyetem cheerleadereire a jövőben még több feladat vár, ugyanis a meccseken kívül számos más helyre, eseményre is hívják a csapatot. Kiemelkedő ezek közül a Squash Klubbal kialakított kapcsolat, ahol ugyancsak sűrűn láthatjuk a szakosztályt különböző alkalmakkor. 
A szakosztály a jövő év februárjában fog következőleg új tagokat toborozni, ahova nagy szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt! Kérdésekkel Baráth Beátát lehet keresni a sztecheer2015@gmail.com címen.

A szerzőről