Pp kicsi 45
2018-11-15
Diy advent wreath ideas creative chrismas decorations easy crafts

DIY: Csináld magad advent!

Ünnepi dekorációra fel!

Szeretnéd a kollégiumi szobádat vagy a lakásodat feldíszíteni és ezzel egy kis karácsonyi hangulatot varázsolni? Nem találsz olyan adventi koszorút, amilyent elképzeltél? Szeretsz kézműveskedni vagy legalábbis kikapcsolódnál egy kis kreatívkodással a vizsgaidőszak előtt? Akkor ezt a programot Neked ajánljuk!

Már több alkalommal rendezett a BTK – HÖK hasonló, hagyományőrzőnek szánt kézműves délutánt; a mostani program témája, tekintettel a közelgő ünnepekre, az advent köré fonódik.

Koszorúkat, mécseseket és papírangyalkákat készíthettek november 21-én a HÖK-ben, az Egyetem utca 2-es szám alatt, 18:00 és 21:00 között.

Dobjátok fel a koliszobát, a lakást, vagy csak a bejárati ajtót egy szép, saját kezű dísszel, amelyet remek társaságban közösen készíthettek el. Akár ajándékba is vihetitek, hiszen a saját kézzel alkotott mindig szebb és különlegesebb, mint bolti társai.

Az eseményen való részvétel ingyenes, minden nyersanyagot biztosítanak, ám éppen ezért a rendezvény regisztrációhoz kötött. Így oldható meg ugyanis, hogy mindenkinek jusson nyersanyag. Ha részt szeretnétek venni a délutánon, a következő lépéseket kell megtennetek:

  • Írjatok egy email-t a hok.szte.btk@gmail.com-ra "Csináld magad: Advent" tárggyal és a levélben írjátok meg, hogy koszorút vagy mécsest szeretnétek-e készíteni.
  • Figyelem: az eseményen csak 70 ember tud részt venni, így gyorsan csapjatok le a szabad helyekre. Jelentkezni 2016.november 18. péntek 12:00-ig tudtok.

 

A szervezők mindenkit szeretettel várnak. Jelentkezzetek és kreatívkodjatok!

 

képek forrása:pinterest

A szerzőről