Pp kicsi 45
2018-06-19
Hodito teli smink jeges hangulatban 1 size 3

Tündökölj jeges árnyalatokban!

A téli sminkek palettája ugyancsak gazdag: a füstös-ködös reggeleket idéző árnyalatok éppúgy megtalalálhatók rajta, mint az ünnepek meleg ragyogása. Vagy éppen a hó és a jég árnyalatai, amelyeket a most bemutatott sminkünk idéz.

Nem kell hozzá más, csak egy hideg árnyalatú szemhéjpúder, hozzá illő szemceruza, arcpirosító és szájfény. No meg némi alapozó.

Szinte nem is látszik

Matt, krém állagú alapozót ajánlunk; ez hamvassá varázsolja az arcbőrt.

Fókuszban a szemek

Bármilyen hűvös-jeges árnyalat megfelel, leginkább mégis az égszínkék, a türkiz és a palackzöld színek mutatnak majd hatásosan. A szemhéjpúderrel nyugodtan bánhatsz bőkezűen, vidd fel szinte a szemöldöködig. A kontúrozáshoz hasonló árnyalatú szemceruza dukál. Ha nagy szemeid vannak, akkor figyelj rá, hogy a szempillák tövénél rajzold vastagra az ívet, így sokkal jobb lesz az összhatás. Jó hír, hogy a kékes kontúr minden szemszínhez illik – így hát csak kísérletezgess vele bátran!

A szempillákról se feledkezzünk meg!

A hagyományos fekete mindig beválik. Ha azonban extrémebb vágyaid vannak, akkor válassz mondjuk sötétkéket (vagy sötétzöldet), attól függően, hogy a szemhéjon milyen színnel dolgoztál.

Ragyogó ajkak

A szemek már úgyis hangsúlyosak, így a rúzsod legyen visszafogott, pasztelles. Ez azonban messze nem jelenti azt, hogy unalmasnak is kell lennie: bátran feldobhatod egy kis szájfénnyel. És máris kész a visszafogott csillogás! Ha ajkaid hajlamosak a kiszáradásra, a szájfény helyett az ajakírt javaslom. Ma már rengetegféle kapható belőlük, színezettek is;és az ápolás mellett ők is kellemes fényt kölcsönöznek a szájnak.

Kell egy kis kontraszt

Hacsak nem akarsz szó szerint jégkirálynős hatást, érdemes egy kis „életet” is vinni a sminkedbe. Ennek érdekében bronzos arcpirosítót használj, amelyet vastag ecsettel dolgozz el az arcodon. Persze csak diszkréten!

 

 

A szerzőről