Pp kicsi 45
2018-04-24
2368 3 1377498822

Szilveszteri csillogás

Engedd el magad bátran, hiszen ez az év legnagyobb bulija! Ilyenkor „mindent szabad”.

 

A kontraszt kedvéért

A belső szemzugba világos árnyalatot vigyél fel. Az, hogy pontosan milyet, már gusztus dolga, de a fehéret nem javasoljuk, az ugyanis túl erős kontraszt lenne a smink többi eleméhez képest. Egy szolid gyöngyház például remekül mutat!

Elő a ceruzával!

A szemceruza persze most sem maradhat el: húzd ki a szemed felső részét, majd satírozd el felfelé haladva úgy, hogy fokozatosan halványodjék!

Döbbenetes színek

Sötét, hangsúlyos színre lesz szükséged: zöldre vagy kékre. Ha nagyon bevállalós vagy, akár a feketés árnyalatok is jöhetnek! Bátran választhatsz metálos fényű terméket vagy csillámporosat is. Utóbbival egyébként utólag is feldobhatod a „sima” szemhéjpúdert, ha nem akarsz külön erre a célra venni egy szilveszteri készletet. Jusson belőle az alsó szempillák tövére is. Sőt, ha kifejezetten oda akarod tenni magad, akkor a belső szemzugba cseppenthetsz egy kevés sötétebb vagy világosabb árnyalatot is.

Utolsó simítások

Mindkét vízvonalat emeld ki feketével! Arra azonban ügyelj, hogy csak a gyöngyházas rész határáig vidd fel. Ne feledkezz meg a szempilláidról sem! Ha extrém drámai hatásra vágysz, akkor tegyél fel műszempillákat, egyébként pedig egy minőségi szempillaspirál is megteszi, ha 2-3 rétegben használod.

Rúzs

Hacsak nem jelmezbálba készülsz, alapszabály: vagy szem, vagy száj. Mivel most a tekintet került rivaldafénybe, bőven elegendő, ha a smink többi része szerény, már-már natúr hatású marad. Az ajkakra halványrózsaszín rúzst ajánlunk, míg az arcra szintén hasonló árnyalatú, nem túl feltűnő pirosítót.

A szerzőről