Pp kicsi 45
2018-04-26
13b%c3%a1l

"Ma éjjel táncolnék..."

Idén 13. alkalommal vár titeket a Bölcsészbál!

A bölcsészhallgatók legfontosabb társasági eseménye idén február 17-én lesz az IH Rendezvényközpontban. Ezúttal különleges köntösben, hiszen a program a mesés Kelet köré szerveződik. Gyere el Te is és merülj el az Ezeregyéjszaka világában!

 A Dollár Boys együttes és DJ DZSI húzza majd a talpalávalót, a vacsora alatt pedig a Zeneművészeti Kar hallgatói, Binder Norbert és Fehér Arnold teremtenek majd vérbeli orientális hangulatot.

 

Természetesen egy bálon a táncé, a magával ragadó dallamoké és a gyönyörű ruháké a főszerep, de azért sok más jellegű program közül is válogathattok. Stílszerűen ezek is az Ezeregyéjszaka kereteibe illeszkednek. A széles paletta ötletgazdagságát bizonyára Seherezádé is megirigyelné, úgyhogy bizonyosan mindenki rátalál majd az érdeklődésének megfelelőre. Elmerülhettek a kincses barlang rejtelmeiben, fényt deríthettek a jövő titkaira egy jósnő segítségével, de ha elég bevállalósak vagytok, azt kis kipróbálhatjátok, milyen színben lát titeket egy karikaturista. Szórakozhattok látványos bűvésztrükkökön és hastáncbemutatón is, megtekinthetitek a fotósarkot, vagy akár a szerencséteket is próbára tehetitek a tombolán. Még szépítkezésre is van lehetőség: ha szeretnétek, egy hennás „tetkóval” gazdagabban mehettek haza a bál után. Ha pedig rajongsz a kávé- vagy borkülönlegességekért, akkor az italkóstoló részleget semmi esetre se hagyd ki! A kávékínálatot a Kék Elefánt Kávézó szolgáltatja.

 

És ne feledkezzünk meg az est fénypontjáról, a bálkirály és – királynő megválasztásáról sem! Ki tudja, hátha idén a Te fejedre kerül majd a korona…

 A jegyek hamarosan megvásárolhatók: vacsorajegyet 4000 Ft-ért, sétálójegyet 2000 Ft-ért vehettek akár elővételben is az SZTE Ajándékboltjában. Kapunyitás 19:00-kor lesz, a sétálójegyesek számára pedig 21:00-kor. A bál fővédnöke Prof. Dr. Szajbély Mihály.

 

Belépés csak alkalomhoz illő öltözetben lehetséges – tiszteljétek meg egymást és magatokat is az ideillő eleganciával. Ha öltözködés (vagy bármi egyéb) terén kérdésetek van, érdemes figyelni az esemény rendszeresen frissülő facebook oldalát.

Jó készülődést mindenkinek!

 

A szerzőről