Pp kicsi 45
2018-05-25
Aaaa

Pénteken „táncház” a JATE Klubban

Kereken egy év elteltével ismét Alvin és a Mókusok-klubbuli Szegeden. Vendég a Helo Zep!. A kellő testmozgás garantált.

Szinte napra pontosan egy éve adott legutóbb klubkoncertet nálunk a nyíregyházi punkzenekar. 2016. február 19-én és 20-án kétestés (!) mulatságon vehettek részt a sajnálatos módon bezárt Rongy Kocsmába látogatók, amelyen 25-25 (!) dal hangzott el. (A dupla-koncertről írt beszámolónkat itt olvashatjátok.) Aki ott volt, az tudja, hogy miért érdemes pénteken, azaz február 17-én a JATE Klubba „betévednie”. Ugyanis a ’mókusok idei körútjának hatodik állomása az előbb említett szegedi szórakozóhely. A közismert slágerek mellett elképzelhető, hogy új dalok is felcsendülnek majd, hiszen még ebben az évben megjelenik a formáció tizenhetedik stúdióalbuma. Tavaly december végén már napvilágot látott az első előfutár, amely a Vesztes Alkat címet viseli. A szerzemény egy animációs kisfilmet is kapott, amelyet a banda frontembere, Pásztor István készített. Íme:

Alvinék januárban dokumentum-sorozatot indítottak koncertekről és a mögötte zajló háttérmunkáról Amerre tart az út címmel. A videókat itt tekinthetitek meg.

A bulit a Helo Zep! nevezetű gödöllői trió indítja. A 2010 nyarán alakult csapat egy nagylemezzel és két kislemezzel rendelkezik. A srácok lendületes modern-rockot játszanak. Érdemes időben érkezni és megnézni őket is! Alább megtekinthető legutóbbi videó klipjük:

Belépőjegyek megvásárolhatóak személyesen a JATE Klubban, nyitvatartási időben, illetve online a tixa.hu oldalon.

Jegyárak:
Elővételben: 2.000 Ft
A koncert napján, a helyszínen: 2.500 Ft

Menetrend:
20:00 – kapunyitás
20:30 – Helo Zep!
21:30 – Alvin és a Mókusok

A Facebook-esemény itt található.

Pénteken tehát punkrock-találka a JATE Klubban. A megjelenés „táncolós” cipőben ajánlott, tudniillik garantált a mozgás, faltól falig.

Fotó: facebook.com/events/715661178590888

A szerzőről