Pp kicsi 45
2018-04-24
16113177 1241672092580905 5780088386290616367 o

Csak egy tánc volt...

Február 17-én az IH Rendezvényközpontban a „Szezám tárulj” jelszóra szemünk láttára elevenedett meg az 1001 éjszakai meséibe illő XIII. Bölcsészbál.  A báli szezon egyik legékesebb pontja volt az idei btk-ás mulatság, amelyet immár 4 éve különböző tematikára építenek a szervezők.

 A tematika az idei évben Aladdin világa volt, valamint az 1001 éjszaka meséi. Ezért mind a dekorációban, mind az ételek, mind pedig a programok terén kicsit az egzotikusabb vizekre evezhettünk. Aladdin, Seherezádé és még Szinbád kedvenc ételeit is élvezhettük, természetesen az elmaradhatatlan baklavával.

A lányok mesésebbnél mesésebb ruhakölteményekben pompázhattak, persze a hozzá illő indiai stílusú fejdísszel. A bátrabb hölgyek a klasszikus fekete estélyit is lecserélték a tematika színvilágához kapcsolódóra.

Az este folyamán a vendégek számos program közül választhattak, de az energiában gazdagabbak akár egész éjjel is táncolhattak. Hiszen az este folyamán a talpalávalót a Dollár Boys mellett a bölcsészek kedvenc lemezlovasa Dj. Dzsi szolgáltatta. Valamint a vacsora alatt kellemes keleties hatású zenét játszott Binder Norbert és Fehér Arnold.

A földszinten a merészebb vendégek kipróbálhatták magukat a kincses barlangban, ahol póker és rulett várt rájuk. Szabó Katalin minden bátor jelentkezőt bevezetett a varázslatos, és titokzatos jövő világába. Köszönettel tartozunk a jobbnál jobb karikatúrákat fáradhatatlanul készítő Becskei Anikónak, valamint Palaga Nikolettnek és Szabó Zitának is, akik hennafestéssel varázsolták még szebbé a már így is gyönyörű hölgyeket.

Aki úgy érezte, hogy kezd megfáradni, nem kellett, hogy kétségbe essen: a Kék Elefánt kávézó különleges kávékóstolót biztosított a számukra.  Továbbá borkóstolásra is volt lehetőség, amelynek szintén hatalmas sikere volt a vendégek körében.

A báli hangulat teljesen átjárt mindenkit, a tombolavásárlásnál hatalmas sorban kígyóztak az emberek. Nem is csoda, hiszen értékesebbnél értékesebb ajándékokat sorsoltak ki. Ezúton is köszönjük a felajánlásokat!

Azonban ez a csodálatos rendezvény sem jöhetett volna létre a szervezők és segítőik nélkül. Köszönettel tartozunk a mesés bálért a két főszervezőnek Kis-Szabó Tímeának és Molitorisz Fanninak, valamint a BTK HÖK-nek. Illetve a BTK SZÉK tagjainak, akik segítségükkel hozzájárultak a bál zavartalan lebonyolításához.

2018-ban is vár minden kedves érdeklődőt a Bölcsészbál, hogy ismét egy felejthetetlen estét nyújtson számunkra. 

A szerzőről